Макар да е необратим процес, остаряването може да бъде забавено.

...
Макар да е необратим процес, остаряването може да бъде забавено.
Коментари Харесай

Как да запазим младостта: Съветите на специалиста

Макар да е необратим развой, остаряването може да бъде забавено. Основателят на мрежата от центрове за красота Елена Махота уточни положителни привички и хитрини, които могат да удължават младостта пред Lenta.ru.

На първо място, експертът поучава да започнете диета , като премахнете алкохола, захарта и хлебните произведения и да започнете занимания с физическа интензивност. В същото време Махота означи, че това може да не е безусловно вървене на фитнес.

„ За да избегнете възприятието за виновност, можете да вършиме извършения заран. Това е елементарен набор от извършения: 100 клякания, 20 лицеви опори и 60 изпомпващи преси “, обяснява тя.

Ходенето и медитацията са също значима част от поддържането на младостта. Според нея нарасналата тревога се отразява отрицателно на общото положение на дамата. В тази връзка Махота предлага да се прибягва до медитация всеки ден, като налага се да се отделят най-малко по 20 минути.

Елена Махота обръща внимание и на образно състаряващи елементи от външния си тип. На първо място, специалистът обърна внимание на тънките вежди, които бяха настоящи преди 20 години. Според Махота този подробност въобще не дава отговор на актуалните трендове и прибавя възраст.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР