Макар да е на навършени 34 години, Луиза Григорова няма

...
Макар да е на навършени 34 години, Луиза Григорова няма
Коментари Харесай

Луиза Григорова стои далеч от естетичната хирургия

Макар да е на навършени 34 години, Луиза Григорова няма никакво желание да се поддава на модата и да прави каквито и да било корекции по визията си. Тя е последовател на естествената хубост и като такава не се тормози да се демонстрира без грим. Твърди, че желае да остарява натурално, без да трансформира лицето си.

 

Луиза, която е и някогашна манекенка, е запазила стройната си фигура, въпреки че е майка на З-годишно момченце. Тя е споделяла, че няма време за фитнес, само че се поддържа с дълги разходки измежду природата. Григорова е разказвала още, че не обича да пази диети, само че от време на време се случвало да минава на режим, в случай че е поради роля. В такива случаи просто изключвала захарта от менюто си.

„ И без това тъпченето със сладко е нездравословно! безапелационна е звездата.

Луиза нееднократно се е показвала без макиаж и е осъждала съвършените фрагменти в Инстаграм, които карат хората да се мислят за грозни, дебели и скучни. Тя твърди, че е значимо да се усещаме добре в кожата си и да се грижим за здравето си, само че не и да се вманиачваме по недостижимите стандарти за хубост и естетичните корекции.

Актрисата се пробва да възпитава и сина си Бран по този метод – да търси по-дълбокия смисъл, а не да се стреми единствено към лъскавата и лесната страна на живота.

 

Наследникът на Григорова и Мартин Макариев ще навърши 4 години в края на септември. Режисьорът има още едно дете от предходен брак, само че Луиза е в отлични връзки с момчето. Тя твърди, че 13-годишният Боби се схваща доста добре с братчето си. Звездата нееднократно е демонстрирала обич и грижа към доведения си наследник.

 

Когато дребният Бран се появи на бял свят, всички бяха сюрпризирани от ексцентричното име, което родителите му избраха. „ Винаги съм мечтаела за момиче и имах доста разновидности за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да проверявам един лист, озаглавен „ Забравени остарели български имена “.

От 600 имена ми хареса единствено Бран. Мъжът ми го чете настрана и също беше харесал това име “, споделяла е Луиза.

 

Според осведомени тя към този момент се чувствала подготвена за още едно дете, само че в последно време била затрупана с задължения и пътувания, по тази причина смя тала, че моментът още не е подобаващ. Иначе мощно се надявала някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка. Дори към този момент й е избрала име.

 

Луиза Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година За времето, през което са дружно, връзката им мина през някои тествания, само че в този момент са по-щастливи от всеки път. „ Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка.

Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, само че дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал, по този начин се събрахме. Първо се влюбих в гения му, по-късно го обикнах като човек “, разказвала е актрисата.

 

Сериалът, за който приказва, е „ Дървото на живота.  Искрите сред тях пламнали на снимачната площадка, само че първоначално решили да запазят връзката си в загадка, тъй като Мартин към момента не бил дефинитивно разграничен с някогашната си половинка Кремена. Поддържал паралелна случка и с актрисата Елена Петрова.

„ Бях сигурна, че това е моят мъж, и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен! “, признавала е звездата.

 

Запознати настояват, че в началото Григорова не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че с наближаването на 30-те биологичният й часовник почнал да тиктака. Когато решила, че желае бебе, не съумяла да зачене незабавно и тръгнала по доктори и проучвания. За шанс, проблемите й не били съществени и след малко лекуване резултатът бил налице.

 

Актрисата постоянно споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала извънредно спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много елементарно свалила и непотребните килограми. Това се случило с повече придвижване и ежедневни разходки с бебешката количка.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР