Макар да е майка на двумесечно бебе, Мариана Попова пуши

...
Макар да е майка на двумесечно бебе, Мариана Попова пуши
Коментари Харесай

Мариана Попова пуши като комин 2 месеца след като роди

Макар да е майка на двумесечно бебе, Мариана Попова пуши като комин, видяха папараците на `Уикенд ". Подобно държание е извънредно безконтролно, поради, че цигарите повреждат кърмата и докторите изрично ги не разрешават на майки с пеленачета. А може и певицата рано-рано да е отбила рожбата си и да я храни със изсъхнало мляко.

Преди дни Мариана и обичаният й – артистът Веселин Плачков, гостуваха в 54-о учебно заведение „ Свети Иван Рилски ” в столичния кв. „ Надежда ”. От управлението на школото бяха поканили звездите, с цел да се срещнат с гимназистите и да ги ориентират при избора им на специалност.

След финала на диалога с младежите, певицата и екранният Левски взеха решение да си побъбрят и с една от учителките. Триото излезе отвън рамките на образователното заведение и Попова на часа възпламени цигара. Поп изпълнителката смучеше настървено от фаса си и пускаше кълбета пушек. Мариана роди дъщеря си Екатерина в края на септември, напомнят осведомени. По това време таткото Веселин Плачков беше участник от „ ВИП Брадър ”, само че излезе от Къщата, с цел да участва на секциото.

Бебето е третото момиченце в звездното семейство. Мариана има 8-годишна щерка Мария-Магдалена от връзката си с италианеца Ханес, а брачният партньор й също е родител от дълго време. Неговата първородна наследница Андреа е по-голяма на възраст от рожба №1 на поп звездата.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР