Макар че сме 2017 г. и науката е доказала и

...
Макар че сме 2017 г. и науката е доказала и
Коментари Харесай

Музикант иска да докаже, че Земята е плоска със сателити

Макар че сме 2017 година и науката е потвърдила и посочила на индивида доста, към момента има хора, които са уверени, че Земята е плоска. Сред тях е и музикантът B.o.B, който даже желае да го потвърди, като изпрати спътници в Космоса, оповестява онлайн изданието The Verge.

Планетата Нибиру още веднъж не пристигна да унищожи света

B.o.B даже е почнал акция за набиране на финансиране в уеб страницата GoFundMe. Той желае 1 млн. $ за "изстрелването на един или няколко спътника в Космоса ". Целта им е елементарна: "да открият извивката ".

Най-черната интрига: С това слънчево затъмнение идва краят

Митове и обстоятелства за злокобната планета Нибиру

Музикантът е един от най-активните последователи на концепцията, че Земята е плоска. Той непрекъснато употребява микроблога Twitter, с цел да повдига тематиката и да спори даже и с учени.

Той явно не има вяра на съществуващите спътници към Земята и желае да изпрати свои, които да потвърдят видяното до момента. За задачата желае огромната сума, което обаче провокира много рецензии, че той в действителност просто цели да вземе парите и да натрупа известност.

Учени засякоха деен радиосигнал от дълбокия Космос

Правилата на GoFundMe не са толкоз строги, колкото на други известни платформи като Kickstarter или Indiegogo, които желаят действителни доказателства, че даден план съществува. В GoFundMe разпоредбите също плануват връщане на пари, само че при нереализиране на плана или други нарушавания на закона.

Вижте "Великото американско затъмнение "

Не се изискват никакви доказателства за съществуването на плана и B.o.B не показва такива. Той не споделя по какъв начин тъкмо е достигнал до въпросната сума, какви ще са спътниците, по какъв начин ще се изведат в Космоса и по кое време. The Verge отбелязва още, че извивката на планетата може да се види и без спътници против няколкостотин $ за метеорологичен балон и камера.

Недоволството наподобява е много огромно, тъй като в последна сметка GoFundMe реши краткотрайно да спре акцията на музиканта. Представители на уеб страницата споделят, че тя ще продължи да набира средства, само че те ще бъдат дадени на музиканта едвам, откакто от екипа се убедят, че парите ща бъдат употребявани вярно.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР