Макар че самият той не е виждал малките зелени човечета,

...
Макар че самият той не е виждал малките зелени човечета,
Коментари Харесай

Руски космонавт проговори за извънземните и секретна програма

Макар че самият той не е виждал " дребните зелени човечета ", Михаил Корниенко е сигурен в тяхното битие, тъй като Вселената е безкрайна и хората не са единствените нейни жители, което може да бъде доказано от руската стратегия, в случай че печатът " Строго секретно " е отстранен от нея, написа Блиц.

Корниенко е сигурен, че извънземни съществуват, което се удостоверява и от разказите на негови сътрудници, видели НЛО. Въпреки че самият той не се е срещал с извънземни същества, съветският космонавт признава със страдание: „ Не видях извънземни от станцията по напълно справедливи аргументи, само че съм сигурен, че съществуват. И аз просто нямах шанс ", сподели Корниенко в програмата " Антоними ".

Освен това, астронавтът прави извод от " чиста математика. "

" Ако Вселената е безкрайна, тогава би било някак самоуверено да подозираме или да мислим, че ние сме единствените. Освен това има такава просвета като уфология. И това беше доказано както от нашите американски сътрудници, по този начин и от нашите космонавти. "

В същото време Михаил Корниенко неумишлено разкри малко прочут факт за съществуването в Съюз на съветските социалистически републики на специфична стратегия, наречена " Решетка ", която изучавала НЛО. Повечето от жителите не знаели за това поради етикета " Строго секретно ". Секретността на програмата се обяснявала с обстоятелството, че тематиката за проучване на аномални феномени се разглеждала от позиция на за въздействието им върху армията и на военната техника. Импулсът за основаването на специфична стратегия за проучване на НЛО е така наречен „ Петрозаводски феномен “. Събитието през септември 1977 година е наречено " Петрозаводски феномен ", когато в небето на Петрозаводск е забелязан голям обект, сходен на медуза.

 Руски космонавт проговори за извънземните и секретна стратегия

Но и най-малкото споменаване на НЛО или извънземни в медиите било подложено на критика от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), защото създателите на проучванията не можели да разгласяват своите научни разработки. След това програмата трансформирала името си на " Galaxy MO ", по-късно получи друго име - " Horizon MO ", само че дилемите останали същите - проучване на НЛО. За страдание, всички материали на " Решетка " били продадени за няколко хиляди US $. Купувачът бил Централно разузнавателно управление на САЩ. На американското разузнаване били предоставени материали за 400 от най-мистериозните случаи на военни конфликти на руски самолети с НЛО.

Но както космонавтът Корниенко изясни предния ден, част от информацията за работата на учените в границите на програмата „ Решетка “ въпреки всичко е изтекла в пресата. „ Намериха нещо, систематизираха и обобщиха нещо “, акцентира космонавтът. Друг съветски космонавт, Иван Вагнер, още през 2020 година съумя да снима 5 необикновени обекта на камера от МКС едновременно.
 Руски космонавт проговори за извънземните и секретна стратегия

 Руски космонавт проговори за извънземните и секретна стратегия

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР