Макар че дните, които предстоят, може да са по-кратки и

...
Макар че дните, които предстоят, може да са по-кратки и
Коментари Харесай

Здравей ЕСЕН: Ето какво ще донесе есенното равноденствие на всяка зодия

Макар че дните, които предстоят, може да са по-кратки и физически по-тъмни, хороскопът за есенното равноденствие през 2023 година е ориентиран към по-спокойно мислене, в сравнение с през последните месеци. Тъй като първият ден на есента съответствува с началото на насочения към сътрудниците и удоволствията сезон на Везните, това време от годината е ориентирано към приоритизиране на връзките и тяхното възобновяване. Така че, в случай че сезонът на Девата ви е стресирал, началото на свежия нов сезон дава обещание да ви върне в равновесие.

Като съществен знак, силата на Везните е виновна за инициирането на инициативи, които включват социализация, креативно съдействие и създаване на нови взаимоотношения. Това е идеалният сезон за другарство с други хора, изключително в този момент, когато Венера, шефката на този знак, най-сетне е директна. Тъй като обаче този сезон е обвързван с сливане на напъните с други хора, самостоятелните ви желания може да останат на назад във времето. Именно тук салдото, който е толкоз значим за Везни ще ви бъде от изгода, тъй като ще е значимо да давате приоритет на другите и на себе си.
Кога е есенното равноденствие през 2023 година?
Тази година есенният сезон ще стартира публично на 23 септември. Есенното равноденствие значи времето от годината, когато дните и нощите са с еднообразно количество дневна светлина, което символизира началото на бавното съкращаване на дните, водещо към по-студените месеци.

Това значи и прекосяването на Слънцето във Везни, тъй че през идващия месец всеки зодиакален знак ще дава приоритет на удоволствието, артистичността и сантименталната връзка. Въпреки това, защото Везните се смятат за знака на рухването на Слънцето, където то губи своето достолепие, може да се окажете прекомерно погълнати от това да бъдете харесвани или одобрявани от другите хора. През този сезон е допустимо да избягвате спорове и борби, с цел да запазите мира, само че помнете - това може да докара до по-сериозни проблеми в бъдеще. Макар че този интервал е удобен за изглаждане на връзките, не забравяйте да не изоставяте своята достоверност в името на това да запазите щастието на другите хора.

Вижте в галерията по какъв начин всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от есенното равноденствие през 2023 г:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР