Макар Bugatti Veyron вече да не е най-актуалният модел в

...
Макар Bugatti Veyron вече да не е най-актуалният модел в
Коментари Харесай

Четири джанти за Bugatti Veyron струват колкото чисто нов Golf

Макар Bugatti Veyron към този момент да не е най-актуалният модел в гамата на френския производител, то поддръжката му напълно не е поевтиняла. Повечето от вас най-вероятно знаят, че гумите на Veyron са особено създадени за колата и дружно с джантите костват цяло положение, като несъмнено, само от Bugatti те могат да бъдат закупени чисто нови.
`Четири

Сега на пазара се появиха използвани джанти от Bugatti Veyron, чиято цена е идентична с тази на чисто нов Volkswagen Golf. Комплектът от четири джанти, без гуми, ще стъпи на новия притежател 27 500 $ или близо 50 хиляди лв.. Според продавача, те са свалени от Bugatti Veyron, откакто са сменени от комплект на Mansory.
`Четири

Джантите са в размер от 20 цола с междуболтово разстояние 5х130, което значи, че могат да паснат на разнообразни модели Porsche, Volkswagen, Lamborghini, Bentley, някои Ferrari-та и даже определени модели Nissan и Renault. Все отново някой може да си ги купи и да ги постави в гаража си, с цел да има най-малко част от историята на Veyron.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР