Макар бившата възлюбена на Димитър Рачков да е омъжена само

...
Макар бившата възлюбена на Димитър Рачков да е омъжена само
Коментари Харесай

Анита на Рачков пред развод с Никълъс Стемпер?

Макар някогашната изгора на Димитър Рачков да е омъжена единствено от няколко месеца, към този момент се сблъсква със съществени фамилни проблеми. Запознати разкриват, че модифицираната русокоска е пред бракоразвод с мъжа си Никълъс Стемпер, а причина за това е, че Щатите отхвърлят да й издадат виза. От посолството са разучили, че хасковлийката е придружавала съмнителни израелци и руснаци на воаяжи и поради това не желаят да й дадат по този начин нужния й пропуск, с който да замине при мъжа си.

 

Дори и фактът, че двамата са се венчали едвам преди няколко месеца, не съумял да наклони везните в интерес на новоизлюпената госпожа Стемпер, както към този момент се показва Анита в обществените мрежи. Липсата на виза мощно изнервяла мъжа й, който даже сложил ултиматум на русокоската, че или до няколко месеца ще получи достъп и ще замине за Щатите, или двамата се развеждат.

Освен това той към този момент се усещал за повода, заради която Анита не може да отлети Зад океана, само че тя настойчиво отричала да е била компания на съмнителни богаташи, търгуващи с оръжие.

 

Близки до русокоската разкриват, че тя няма да носи още дълго време новата си фамилия и евентуално още веднъж ще стане Димитрова в най-скоро време, освен това за безграничен интервал. А и дано напомним, че самата Анита загатна още преди сватбата, че двамата евентуално в началото ту ще се събират, ту ще се разделят поради визовия проблем.

 

Както е известно обаче, Щатите към този момент не дават току-тъй мизи и не една и две двойки бяха попарени след неколкократни отводи на посолството. Именно подобен бе и казусът с топ модела Цеци Красимирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР