Макалън, Тексас (AP) — Хуманитарна организация в североизточно Мексико заяви,

...
Макалън, Тексас (AP) — Хуманитарна организация в североизточно Мексико заяви,
Коментари Харесай

Листовка в лагер в Мексико призовава пътуващите към САЩ мигранти да гласуват за Байдън. Произходът му е подозрителен

Макалън, Тексас (AP) — Хуманитарна организация в североизточно Мексико съобщи, че не е създавала листовки, призоваващи мигрантите да гласоподават за президента Джо Байдън, които са снимани в нейния подслон във вирусно видео, което провокира стихия от консервативно отвращение тази седмица.

Обвиненията, че Ресурсният център Матаморос предизвиква неграждани да гласоподават, набраха скорост, откакто онлайн изявления демонстрираха листовки на испански език, инструктиращи мигрантите да гласоподават нелегално за Байдън, откакто дойдат в Съединени американски щати. Листовките съдържаха логото на организацията, само че не стана ясно кой ги е основал или разгласил. Видеоклипове ги демонстрират на вътрешните стени на портативни тоалетни в приюта на центъра покрай границата на Мексико с Тексас.

Основателят на Resource Center Matamoros Габи Завала сподели на Асошиейтед прес, че организацията не знае кой е направил листовките и сподели, че тя група „ не предизвиква имигрантите да се записват, с цел да гласоподават или да гласоподават в Съединени американски щати. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР