Мъка в Рим! Премиерът Кирил Петков заведе съпругата си да види

...
Мъка в Рим! Премиерът Кирил Петков заведе съпругата си да
види
Коментари Харесай

Линда, в Рим си!: При папата! Не в сладкарницата да продаваш пасти и козунаци! 


Мъка в Рим! Премиерът Кирил Петков заведе брачната половинка си да види папата, само че облеклото и гуменките й демонстрират какъв брой надалеч е Линда от протокола и естетичният усет на дама. Може ли да отидеш при папата с рокля на цветчета, някакво манто от горната страна и гуменки/летни обувки – купени от битпазара?

Може, в случай че си брачна половинка на Кирил Петков. Както се споделя, мъжът си проличава по дамата. Няма кой да каже на Линда, че е в Рим, при папата – не в сладкарницата си. В този кабинет няма ли хора, които се занимават с протокол? Външната ни министърка Ганчовска с това семпло сако, бежав панталон и бежави мокасини може да се появи на селски общ брой, не и в Рим, на визита при папата. Единствено Калина Константинова се е облякла стилно, с цел да „ изпъкне ” до нея Линда с нелепото си облекло. Тя наподобява на инцидентно попаднала на фотографията, каквато всъщност е.

Няма какво да се учудваме. Самият Кирил Петков попадна случайно във властта. Протежиран от президента Радев, той демонстрира вопиюща некомпетентност, несръчност и предпочитание да уреди с постове другари, кумове, кумци, баджанаци и прочие. Кирил Петков лъже, маже – само че не може да прикрие, че е случайник във властта.

Като подобен и ще си отиде. За да не изпитваме позор, когато виждаме изсулените му панталони, прашни обувки и безобразните „тоалети“ на жена му.

Станимира Петкова 

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР