Мажоритарният собственик на телекомуникационната компания “Телелинк Любомир Минчев е поставен

...
Мажоритарният собственик на телекомуникационната компания “Телелинк Любомир Минчев е поставен
Коментари Харесай

Бенатова: За всички кандидати за кметове стои въпросът “Минчев”

Мажоритарният притежател на телекомуникационната компания “Телелинк ” Любомир Минчев е подложен на трето място в листата на ГЕРБ за общински съветници незабавно след Антон Хекимян и Георги Георгиев. Минчев изпреварва други дългогодишни членове на СОС от ГЕРБ и настоящия зам.-кмет на общината Мирослав Боршош. По този мотив журналистката Миролюба Бенатова уточни във Facebook, че не трябва претендентите за кмет на София да бягат от този въпрос.

Ето какво написа тя:

“Атаката против гн Любомир Минчев идва от кръгове близки до Васил Терзиев, с който той е съучастник в няколко бизнеса. За него да отговори Васил Терзиев ”. Така претендентът за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян дава отговор на въпрос по бнт за третия в листата на герб, пасажер на яхтата на Доктора, печеливш на най-вече публични поръчки за милиони в IT бранша, покупател на Канал 3, с цел да се заглушат сериозните гласове в нея. Протеже на Спас Русев, припознат и като едно от лицата на Пеевски. Да, Терзиев също би трябвало да каже какво мисли за него и дали и по какъв начин работят дружно. Това е ценностен лакмус.
Но Минчев е зад тила на Хекимян в листата на ГЕРБ и по тази причина Антон е първи. Хубаво е Тончо (така му викахме в миналото в бтв) да не не помни, че изреждането на обстоятелства не е офанзива. Атака го назовават политиците, които имат какво да крият и заобикалят директни отговори.
Антон да знае, а той го знае, че не съм от никакъв кръг на Терзиев. Но с лекост изговори политопорките, който е усвоил за момент.
А Васил Терзиев не разяснява. Сигурно му е под нивото  Канихме го във Въпросите, до момента в който имаше предаване, само че не пристигна. За всички претенденти за кметове стои въпросът “Минчев ”
В него е съсредоточен оня модел, който мачка сегашното ни.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР