Мажоритарният собственик на Левски“ Наско Сираков ще направи изявление във

...
Мажоритарният собственик на Левски“ Наско Сираков ще направи изявление във
Коментари Харесай

Наско Сираков разкрива бъдещето на Левски на 107-ия рожден ден на клуба

Мажоритарният притежател на „ Левски “ Наско Сираков ще направи изказване по отношение на бъдещето на клуба в понеделник, 24 май, по време на честването на 107-годишния ни рожден ден, оповестиха от " Герена ".

" Левски " се намира в извънредно тежко финансово положение. Индикациите все още са, че лицензът за идващия сезон е избавен, защото с парите по прехвърлянето на Найджъл Робърта и други доходи са покрити главните отговорности, които го застрашаваха. 

Настоящите футболисти и чиновници обаче получиха единствено една от дължимите им заплати от началото на годината, което усилва напрежението. Живко Миланов, който е отпред на тима след заразяването на Славиша Стоянович с ковид, прикани незабавно да се проведат и диалози с играчите с изтичащи контракти, с цел да не се стигне до разпад на отбора. 

Отделно над " Герена " не престават да са надвиснали черни облаци поради многомилионните остарели отговорности.

Наско Сираков бе свикан и непосредствено от концерн " Синя България " да разкрие цялостната настояща картина, да разгласи проектите и вероятностите за бъдещето, както и да даде доклад за финансовото положение.

От клуба оповестиха, че това ще се случи на връх 107-ия рожден ден и отбелязването му.

" По традиция празникът ще бъде маркиран на мястото, където е учреден нашият обичан клуб - Могилката до 22-ро учебно заведение в София.

В 11:00 часа в понеделник, с цел да поднесат цветя и венци, ще участват още футболисти, треньори, юноши и „ сини “ ветерани.

На церемонията за пръв път от над 80 години ще чуете, в осъществяване, остарелия химн на клуба. Нека дружно почетем създателите му ", прибавиха още от " Левски ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР