Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков съобщи, че няма да

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков съобщи, че няма да
Коментари Харесай

Наско Сираков няма да присъства срещата на НКП

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков заяви, че няма да може да участва на проведената среща на " синята " общественост в София на 1 април. Преди няколко дни от Националния клуб на последователите на " сините " поканиха Сираков, Боримиров, Ивков, Стоилов и Мило Борисов да седнат на една маса и да отговорят на всички въпроси за бъдещето на клуба.

Ето какво гласи известието на Наско Сираков: " Уважаеми последователи, Ангажиментът ми към разяснителната акция във връзка нарастването на капитала на ПФК Левски и обвързваните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото заседание на акционерите на 06.04.2023 година попречват моето наличие на проведената среща на " синята " общественост на 01.04.2023 година в София. 

Всички зародили въпроси за сегашното и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на идното Общо заседание при започване на месец април. В допълнение всички структури на последователите на ПФК Левски, които имат предпочитание да се срещнат с мен, ще имат опция да уговорим и насрочим сходна полемика на стадион " Георги Аспарухов " в дните след провеждането на Общото заседание на акционерите. Наско Сираков ".
 

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР