Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи голямо обещание към

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи голямо обещание към
Коментари Харесай

Сираков с огромно обещание за НАП

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков направи огромно заричане към почитателите на отбора. Босът на " сините " съобщи, че до две месеца най-вече би трябвало да има решение на проблема с дълга към Национална агенция за приходите. Именно това е един от огромните проблеми на клуба, който допреди 6 месеца дължеше над 11 млн. лв. на държават, а след това управлението разгласи, че е съумяло да погаси над 3.5 млн. от тях.

" Изключително доста нерви ми коства, 3 години - изясни Сираков пред Народоосвободителна въстаническа армия Телевизия. -Преди не бях толкоз прошарен, само че за мен е наслаждение. Виждах в профил, че клубът се ръководи неприятно, че затъва. Знам и съм сигурен, че аз мога да го измъкна от тази обстановка и ще го измъкна. Най-важният мач на Левски не е в неделя с Лудогорец, а с Национална агенция за приходите. Мисля, че до 1-2 месеца ще имаме решение по този въпрос ".

" За 3 месеца работа не би трябвало да има подозрение от никой левскар работата на Николай Костов. При мен той се употребява с безусловно доверие ", разяснява той за треньора на " сините ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР