Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, излезе с обръщение

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, излезе с обръщение
Коментари Харесай

Сираков разкри защо Левски се срина в последните месеци и обяви: Битката за спасяването на клуба се води ежедневно

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, излезе с послание към " синята " общественост. В него той съобщи, че борбата за спасението на клуба се води всекидневно и разкри на какво се дължи слабото показване на тима в последните месеци. 

Ето цялото послание на Сираков: 

" Скъпи левскари,

Отминава следващата година на битка за спасението и оздравяването на обичания ни клуб. На първо място желая да Ви благодаря за безрезервната поддръжка. Без всички „ сини “ последователи, които оказват помощ по всевъзможен метод, не бихме могли да реализираме нищо. Вие сте най-голямото благосъстояние на „ Левски “! Вие дадохте сили на отбора да полети в Европа, Вие изкупихте тези над 20 000 фланелки, които са безспорен връх и доказателство за обичта Ви към клуба, Вие не изоставихте тима, даже когато резултатите не бяха положителни.

Годината бе сложна, само че в последна сметка се случиха доста позитивни неща. Въпреки неувереното начало, „ Левски “ съумя да се класира за европейските клубни шампионати. Именно мачовете там са най-големият подарък за Вас, правилните „ сини “ почитатели. „ Левски “ имаше най-силното си присъединяване в Европа от над 10 години насам, като успяхме да отстраняваме два противника и играхме като еднакъв с еднакъв против един от най-силните немски отбори „ Айнтрахт “ на прага на груповата фаза на Лига на конференциите. Точно такова лице се надявам да виждаме всички от тима и отсега нататък – „ Левски “, който е самоуверен и има вяра, че може да победи безусловно всеки един противник.

В края на годината имахме компликации. Отпадането от шампионата за Купата на България и изгубените точки в последните два месеца са резултат от травмите на съществени играчи, акумулираната отмалялост и съдийските неточности, които бяха извънредно доста и все в наш ущърб. Искам да обърна за следващ път внимание и на нещо друго – този отбор на „ Левски “ е един от най-младите в България и е обикновено да има неточности на растежа. Бъдете сигурни обаче, че всеки един дава всичко допустимо от себе си, с цел да наподобява „ Левски “ по най-хубавия метод.

Искам да благодаря на целия треньорски щаб за всеотдайната работа. Уверен съм, че в тяхно лице „ Левски “ има верните хора, които да донесат триумфи и че с доста работа ни чака по-успешна пролет. Отборът ще бъде заздравен и ние ще създадем всичко по силите си като управление да подкрепим треньорския щаб.

Държа да отбележа пред всички Вас, че борбата за спасяването на клуба се води всекидневно и всички дружно вървим решително към крайната цел. Дълговете, които са трупани в последните 10 години понижават с всеки минал ден. И за пръв път от доста години се вижда светлина в края на тунела, а не както до момента – когато се заплати едно обвързване, да се натрупа друго. Казах Ви и преди време, че най-важният мач е този с Национална агенция за приходите, тъй като „ Левски “ би трябвало да бъде образец за всички – да заплати всичко до последната стотинка и да може гордо да гледа в очите си всеки последовател, а и противник.

„ Левски “ няма по какъв начин да избере лесния път, а единствено верния. Затова ние съумяваме и в тази борба и благодарение на всички Вас ще я доведем до сполучлив край. Искам да благодаря на цялото управление на клуба, на всички чиновници, които работят неуморно за това „ Левски “ да го има. Искам да благодаря за поддръжката на генералния спонсор, който пръв подаде ръка, когато бе най-тежко, и продължава да оказва помощ на клуба.

През новата 2024 година мога да Ви обещая едно – че ще продължим да вършим всичко най-хубаво в името на „ Левски “. Искам след година, когато давам своя персонален доклад на всеки един от Вас, клубът да е направил още по-решителни стъпки към финансовото си избавление, а на терена да ни е донесъл още повече незабравими вечери в Европа и у нас. Мисията на живота ми е „ Левски “ да успее и ще я доведа до сполучлив край с цената на всичко.

Весели коледни и новогодишни празници на всички вас и вашите фамилии. Бъдете здрави и благословени.

Само „ Левски “!

Ваш Наско Сираков "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР