Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и председателят на Управителния

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и председателят на Управителния
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Сираков учредил ново сдружение за Левски

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров са учредили съдружие " Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб ", заяви Gong.bg. Това е станало на 23 март 2023 година. На събранието са участвали всички учредители - Сираков, Боримиров, Фондация " Спорт в България ", Борислав Георгиев и Венцислав Димитров. Ето какво гласи част от учредителния протокол на съдружие " Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб ": 

" Днес, 23.03.2023 г, в 13:00 часа, в гр. София, ул. " Кукуш " №7 се организира учредително заседание на съдружие " Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб ". 

На учредителното заседание участват всички учредители на сдружението, пописали сегашния Учредителен протокол и признатия в сегашния протокол Учредителен акт, както следва: 

1. Фондация " Спорт в България ", представлявано от изпълнителния шеф Вяра Йорданова Великова;

2. Наско Петков Сираков;

3. Даниел Боримиров Борисов; 

4. Борислав Георгиев Георгиев; 

5. Венцислав Георгиев Димитров;

Беше направено предложение за ръководител на Учредителното заседание да бъде определен Борислав Георгиев, а преброител Вяра Великова. Предложението е признато с единогласие от учредителите. 

Председателят на Учредителното заседание откри, че няма спънки за неговото осъществяване и предложи същото да се състои при следния дневен ред: "

Наскоро членът на Надзорния съвет на Левски Венцислав Димитров разкри, че Фондация " Спорт в България " е организация напълно в социална изгода, която е била учредена преди към година от мощния човек в генералния спонсор на Левски Мило Борисов и неговата сестра Роси МакКий. 

Борислав Георгиев е юридически консултант на Наско Сираков по въпросите с нарастването на капитала на " сините ". 

Каква е задачата на основаното съдружие " Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб " най-вероятно скоро ще бъде оповестено от мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР