Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков говори за преговорите

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков говори за преговорите
Коментари Харесай

Наско Сираков: Част от интереса на Юнайтед Груп към Левски се дължи на това, че Мъри е треньор

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков приказва за договарянията сред " Юнайтед Груп " и 26-кратните първенци. Той разкри, че не е разговарял още с представители на компанията по отношение на бъдеща договорка.

" Нямам визия дали " Юнайтед Груп " харесват Мъри Стоилов, само че на този стадий аз го одобрявам - пошегува се легендата на " сините ". - Те организират одит, който е към своя край, и в случай че имат интерес, а мисля, че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, с цел да беседваме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици ", добави Сираков.

Той разгласи, че компанията на сърбина Драган Шолак ще договаря с тях четиримата (б.а. - него, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Даниел Боримиров), които участваха на срещата с почитателите.

" Част от интереса на компанията към Левски се дължи значително на това, че Мъри е треньор ", сподели той, откакто бе запитан за оставката, която Стоилов анонсира, ако клубът има нов притежател. " Като ръководители ще дадем на новия притежател опция да избере екип, без условия. Това не значи, че те няма да договарят с Мъри ", сподели Сираков по време на срещата с почитателите в Карлово, представен от " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР