Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори след Общото

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори след Общото
Коментари Харесай

Наско Сираков: Само заедно можем да изправим Левски на крака и да го накараме да полети

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, приказва след Общото заседание на клуба.

Въпреки моето предпочитание, с концепцията, че Левски потегля по нов път за мен беше безсмислено да освобождаваме актуалните и предходните членове на Надзорния съвет. Трябваше да се съобразя с волята на акционерите, въпреки че имам пълномощията да го направя. Това ще стане на другото Общо заседание ", съобщи Сираков.

" Не съм Астор. Споделих действителната обстановка, в която се намира Левски. Неща, които са общоизвестни. От къде могат да дойдат финансови приходи в клуба. Нищо ново с това, което сме споделяли в медиите ", добави още той.
 Илия Христов: Искам да запазим историята на Левски - тирета и сливания няма да приемем
Илия Христов: Искам да запазим историята на Левски - тирета и сливания няма да приемем

" Считаме, че когато правиш нещо за Левски, би трябвало да го вършиш безплатно и в името на Левски "

" Дискусиите сред фенските организации не мога да ги накарам да се заобичат. Когато става въпрос за интереса на Левски съм споделил, че би трябвало да гледаме в една посока. Клубът може да подписа съглашение с всяка една фенска организация по всеки един въпрос, когато е в интерес на клуба ".

" Левски провокира безгранична обич и ненавист. От прекаленост в прекаленост. Не искам да бъда съдия за разликите, които имат фенските организации. Левски има потребност от всеки един почитател. Привържениците са без аналог в последните пет месеца. Шапки долу. Когато дойдат на стадиона би трябвало да поддържат тима и да гледаме в една посока ", добави Сираков.
 Кирил Ивков с намек какви футболист ще играят в Левски отсега нататък
Кирил Ивков с намек какви футболист ще играят в Левски отсега нататък

Легендата е оптимист за бъдещето на клуба

" Какво разбра от Оценка за съвместимост? Това, което виждаме през последните пет месеца се вижда още повече от отношението на акционерите към ориста на Левски. Това са хора, които са неразривно свързани с клуба. Имаше градивни оферти и всички осъзнават, че Левски се намира в най-тежкия миг в историята си. Това не значи нищо и когато сме дружно ще надигнем Левски на крайници и ще го накараме да полети ", съобщи мажоритарният притежател.
 Павел Колев: Готов съм да понеса своята отговорност за случилото се в Левски през 2019 година
Павел Колев: Готов съм да понеса своята отговорност за случилото се в Левски през 2019 година

" Все още нямаме подписа меморандум с почитателите, има предложение "

" Не съм провел диалог с министър ръководителя. С господин Кралев организирахме няколко диалога. Знам, че нищо няма да се случи като виждам какво се случва с страната и какво е на главата на държавното управление. Левски постоянно се е борил и оправял самичък, тъй че разгадавам отново да е по този начин. Не ми минава през главата, че Левски ще банкрутира. "

" Нашата позиция не се е трансформирала на милиметър. Предстоят ни диалози с Нова телевизия, другата седмица се надяваме да имаме нещо по-сериозно като отговор от тяхна страна. Ако има каквото и да е, ще бъдете известени. Със сигурност няма да подпишем контракт, това е несъмнено. "

" Когато имаме съответни решения, тогава ще ги изкараме пред обществеността. Левски в нито един миг не е изискал една стотинка от парите, които взимат другите клубове. И няма да го създадем ", приключи Сираков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР