Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков говори по горещите

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков говори по горещите
Коментари Харесай

Наско Сираков: Опасност от фалит няма, но и не се учудвам, че няма наплив за спонсори на Левски

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков приказва по горещите тематики на " Герена ". Босът на " сините " даде изявление пред Дарик. В този фрагмент ще научите повече за задълженията на гранда, неприятното отношение на почитателите към генералния спонсор и за какво няма нови искащи да дават пари за левскарите.

" Следващата цел след Национална агенция за приходите, доста по-малки лихвоносни задължения имаме към Общината, по най-бързи метод да ги погасим тях. Не са толкоз страшни и не са воденичен камък на врата на Левски. От 15 години клубът няма лихвоносни задължения. До огромна степен заплаха за банкрут не съществува ", съобщи Сираков.

" Опарване от сходни договаряния беше първият път. Имаше отчаяние, че не се случи. Нямам визия, би трябвало да попиташ него. Беше направено и Сдружение също с такава цел (освен Бизнес клуб). Едното работи от година и три месеца, само че от половин година пари не са влезнали в клуба. Бизнес клубът си работи. "

" Не знам в какви времена живеем обаче като виждам отношението на една дребна част на нашите почитатели към генералния спонсор, на който изискуем в голяма степен Левски да го има, не се удивлявам, че няма напор на предпочитание да стане спонсор. То не беше горене на палми, послания, плакати, какво ли не. Можем на тези хора единствено да сме им признателни. Използвам случая да благодаря на господин Мило Борисов, че преди две години и половина събра храброст и на Тити Папазов, с който дружно отидохме при него и го убедихме дружно. Иска ми се да не е по този начин, само че би ли спонсорирал нещо, в случай че знаеш, че ще те плуят по трибуните и ще ти викат какъв ли не ", съобщи Наско Сираков.
 Сираков: Новият контракт на Костов е условност, оставихме го по бели гащи
Сираков: Новият контракт на Костов е условност, оставихме го по бели гащи

" Доволен съм от работата му "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР