Мъжкият волейболен отбор на Монтана е поставен под карантина от

...
Мъжкият волейболен отбор на Монтана е поставен под карантина от
Коментари Харесай

Волейболният Монтана под карантина

Мъжкият волейболен тим на Монтана е подложен под карантина от РЗИ-Монтана, заяви треньорът на отбора Даниел Пеев. След тестването на целия тим и щаб стана ясно, че има четири нови позитивни случая за COVID-19, два на състезатели и два от треньорското управление. Така общият брой на инфектираните с ковид стана шест.

" Поставиха отбора ни под карантина до 12 октомври. Първите двама, които дадоха позитивни резултати към този момент са към края на карантинния интервал, само че останалите бяха открити при всеобщото тестване. Радостното е, че всички прекарват вируса доста леко, а някои даже нямат признаци. Лошото е, че всички сме вкъщи ", разяснява за BGvolleyball.com Даниел Пеев.

" За страдание това се случва във значим миг, две седмици преди старта на шампионата. Ние сме домакини на един от предварителните шампионати за установяване на местата в първа и втора осмица на Суперлигата. Затова депозирахме молба до Националната волейболна лига за отсрочване на нашия шампионат ", сподели още треньорът на монтанчани.

За предварителните шампионати волейболистите на Монтана са в група с Марек Юнион Ивкони (Дупница), Славия и Ботев (Луковит).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР