Мъжкият вокал на група Трик Етиен Леви, българин от еврейски

...
Мъжкият вокал на група Трик Етиен Леви, българин от еврейски
Коментари Харесай

Тревоги и надежди за Израел: Как Етиен Леви и близките му посрещат войната с "Хамас"?

Мъжкият вокал на група " Трик " Етиен Леви, българин от еврейски генезис, мощно обвързван с Израел, с роман пред bTV за спорът в Близкия изток.

Какви са неговите страхове за роднините му, които сега са там? Каква е неговата позиция за войната и за какво вярата е по-силна от страха?

Военните бяха безапелационни, че са унищожили десетки терористи от елитното поделение Нухба на палестинската организация

" Аз знам доста добре, че еврейският дух е доста мощен. Преди какъв брой години, когато стана терористичният атентат в Бургас тогава една група от хора израелци бе запитана дали би се върнаха в Израел, а те дадоха отговор – „ Ние няма по какъв начин да позволим на терористите да счупят нашия дух. Евреите са свободен народ и не желае иго и гнет ". Със сигурност има уплашени хора, само че при мен е по-скоро вярата, че нашият основател Всевишния създател ще се намеси и ще има мир на Неговата земя “, сподели Леви.   

„ Това не е битка межди еврейския и палестинския народ. Това, което целият свят сме очевидци не е война, а е престъпно закононарушение, което би трябвало да бъде съдено по най-жестоките закони на човечеството “, изясни той.

В същото време палестинската организация разгласява фрагменти на терористи, държащи отвлечени израелски деца

Според него вярата, когато се поляризира става вяра.  

Повече гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР