Мъжкият отбор на Хебър (Пазарджик) и приятелите на волейбола в

...
Мъжкият отбор на Хебър (Пазарджик) и приятелите на волейбола в
Коментари Харесай

Хебър и фенове на волейбола изпратиха заедно сезона

Мъжкият тим на Хебър (Пазарджик) и приятелите на волейбола в града изпратиха дружно извънредно сполучливия сезон 2018/2019 в Суперлигата на България. Над 1200 фена участваха онлайн на специфичното шоу, което бе под наслов „ Нашите първенци “ в локалната зала „ Васил Левски “.

По време на спектакъла бяха проведени специфични резултати, като волейболистите на отбора бяха представяни поименно, а по-късно бяха награждавани им със специфични плакети.



Припомнени бяха най-успешните моменти от сегашния сезон, в който Хебър завоюва първи исторически трофей в клубната си витрина от Купата на България, приключи като отличник в постоянния сезон на Суперлигата и завърши със сребърните оценки в шампионата.

Имаше шоу и страсти, всички пяха и се забавляваха дружно с осъществяванията на Deep Zone Project. Състезателите от тима пък обърнаха особено внимание на всички почитатели и подрастващи в този спорт, като дълго раздаваха подписи.



А по-късно волейболисти и аудитория си дадоха обещание още веднъж да бъдат дружно и през идващия сезон и дружно да преследват още по-големи триумфи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР