Мъжкият отбор на Арда (Кърджали), който през настоящия сезон ще

...
Мъжкият отбор на Арда (Кърджали), който през настоящия сезон ще
Коментари Харесай

Арда гони завръщане в Суперлигата

Мъжкият тим на Арда (Кърджали), който през сегашния сезон ще се подвизава във втората група на волейболното състезание – Висшата лига, има с ясна цел преди началото на шампионата – завръщане в Суперлигата, това съобщи президентът на клуба Милко Багдасаров. За реализиране на тази задача волейболистите, водени от треньора Иван Халачев са почнали усърдни тренировки и засилена подготовка за новия сезон още от средата на август.

„ След отпадане на отбора от елита и влизането му във Висшата лига, задачата, която бе дефинирана от управлението на клуба е завръщане по най-бързия метод още тази година в Суперлигата. След отсъствието на някои състезатели, тимът резервира ядрото си и бе комплектован с трима нови играчи – Костадин Бишуров от Хебър – Пазарджик, Владимир Панев от Пирин – Разлог и Александър Илиев, състезаващ се до скоро за Черно море – Варна “, посочи Милко Багдасаров.

Припомняме, че преди месеци по разнообразни аргументи няколко състезателя напуснаха състава на Арда. Това са: Спас Байрев, който към този момент играе за Хебър (Пазарджик) и Петър Петров, състезаващ за Пирин (Разлог), както и Иван Замфиров, Симеон Топузлиев и Сонер Яшар, някои от които не престават образованието си в чужбина.
Вчера, 27 септември, бе първата контрола на Арда против Деа спорт (Бургас) – новият член на Суперлигата тази година. В събота и неделя – 29 и 30 септември, следва шампионат в Пловдив, където кърджалийци ще се срещнат с пловдивските Виктория Волей и Строител, както и с Берое (Стара Загора). С тях Арда е в една група във Висшата лига.Треньорът Иван Халачев е на мнение, че задачата, която ще преследва тима през идващите месеци е изцяло постижима и е уверен, че с усилени тренировки Арда ще се завърне в Суперлигата.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР