Мъжкият ни национален отбор по волейбол ще играе контроли срещу

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол ще играе контроли срещу
Коментари Харесай

Волейболистите с контроли срещу Русия, Белгия и Египет преди световното в България и Италия



Мъжкият ни народен тим по волейбол ще играе контроли против Русия, Белгия и Египет във Варна преди международното състезание на което България и Италия са домакини през септември.

" Предполагам, че руснаците ще дойдат в подобен състав, в какъвто се готвят за международното състезание. От Варна ще заминат за Полша, където ще играят на шампионата " Хуберт Вагнер ". Най-вероятно ще бъдат в цялостен състав ", съобщи националният селекционер Пламен Константинов.

Същевременно стана ясно, че отборът ни ще пропусне мощния шампионат Мемориал " Хуберт Вагнер " в Полша. България обичайно е част от тимовете, които играят годишно в конкуренцията. Тази година, обаче, момчетата на Константинов  ще играят против Полша още в груповата фаза на Мондиал 2018, това е и повода да не се включат в шампионата.

" Не участваме на шампионата, тъй като там играе Полша. Имахме покана, само че преценихме, че откакто имаме пряк конфликт с поляците у дома е по-добре да не играем на тяхна територия преди Световното състезание. Затова си направихме наша стратегия, без да се местим. Ще изиграем контроли с а. Имаше алтернатива да премерим сили и с Китай, само че се размина. Имаме задоволително варианти за мачове, за които няма да се постанова да се местим, а и да не играем с директни съперници от нашата група ", разкри още Константинов.

България стартира присъединяване си в шампионата на планетата на 9 септември против Финландия във Варна. В четвърта група са още Куба, Полша, Пуерто Рико и Иран.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР