Мъжкият ни национален отбор по хандбал от днес започна подготвителен

...
Мъжкият ни национален отбор по хандбал от днес започна подготвителен
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор по хандбал започна тренировъчен лагер в Бяла

Мъжкият ни народен тим по хандбал от през днешния ден стартира предварителен лагер в Бяла. Представителният ни мъжки отбор ще тренира в “Арена Бяла “ до 11 януари. В лагера ще вземат присъединяване 20 състезатели, селектирани от треньорите Илиян Василев, Димитър Николов и Николай Георгиев. Шестима от тях се състезават в чужбина, а останалите са от родното ни състезание. Това са:

В последните дни от лагера са планувани две контролни срещи с румънския ЧСМ Александрия.

Мъжкият ни народен тим стартира подготовка за присъединяване в IHF/EHF Emerging nations championship. Турнирът на Международната федерация по хандбал е плануван за края на месец април. Преди него националните селекционери възнамеряват да се проведат още два сбора – през март и директно преди шампионата.

По време на сегашния лагер, на 7 и 8 януари ще се проведат открити тренировки на националния тим и ще има опция за полемика с треньорското управление. Българска федерация по хандбал ще започва самодейността „ Имена от остарелия скрин “, на която първи посетител ще бъде господин Камен Цанев.

Поканата за присъединяване в откритите тренировки е отправена към всички искащи треньори от клубовете в страната. Те ще могат да зададат своите въпроси към селекционерите на представителния ни отбор и да проведат полемика с тях, обвързвана с треньорската работата както в националния тим, по този начин и в клубните им тимове в страната и в чужбина. Разходите за наличието им би трябвало да бъдат поети от техните клубове или от самите треньори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР