Мъжкият национален отбор по баскетбол записа страхотна победа над единия

...
Мъжкият национален отбор по баскетбол записа страхотна победа над единия
Коментари Харесай

Страхотна България удари Грузия и записа първа победа на Европейското по баскетбол

Мъжкият народен тим по баскетбол записа страхотна победа над единия от домакините на шампионата Грузия с 92:80 в четвъртата си среща в груповата фаза. Победата пристигна точно на 6 септември - Деня на Съединението. 
Прочетете още
Грузинците стартираха по-силно и поведоха с 18:14 след първата четвърт, само че България завоюва втората четвърт с 25:20. 

В третата част националите се постановиха с 27:19 и точно мощната трета част може да се каже, че реши мача. В последната четвърт момчетата на Росен Барчовски завоюваха с 26:23 и по този начин след 92:80 България записа първа победа на Европейското и резервира живи възможностите си за класиране за елиминациите на шампионата.

Дий Бост беше над всички и осъществя 33 точки, а Александър Везенков приключи с 28 точки, Павлин Иванов приключи със 17 точки.

За Грузия Гога Битадзе приключи с най-вече точки - 21. 

С триумфа България е на петата позиция с 5 точки, а на четвъртото място е Белгия с 6. Още на следващия ден националите играят против Белгия от 17:15ч., а този конфликт ще реши и кой от двата тима ще продължи към елиминациите. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР