Мъжкият хандбален отбор на Добруджа спечели гостуването си на Осъм

...
Мъжкият хандбален отбор на Добруджа спечели гостуването си на Осъм
Коментари Харесай

Добруджа навакса 7 гола за едно полувреме и спечели в Ловеч

Мъжкият хандбален тим на Добруджа завоюва гостуването си на Осъм (Ловеч) с 28:24 гола в среща от втория кръг на " А " републиканска хандбална група. Това е втори следващ триумф за отбора от Добрич, който преди седмица започва с победа вкъщи над Локомотив (Горна Оряховица).

Гостите проспаха първото полувреме в спортната зала в Ловеч, в което Осъм бе надалеч по-добрият тим. Домакините дръпнаха с цели 7 гола (17:10) след 30 минути игра. След почивката обаче Добруджа сподели радикално друга игра, допускайки противника да означи едвам 7 гола за цялата втора част. От своя страна гостите вкараха 18 и в последна сметка заобиколиха неверна стъпка още при започване на шампионата.

Джошкун Якубов още веднъж се отличи с най-вече голове за триумфа на тима от Добрич. В първия кръг той означи 17 на Локомотив, само че в този момент бе прецизен " единствено " 9 пъти. Александър Димитров, Стефан Кирилов и Стефан Ефтимов прибавиха по 4 попадения, а на два пъти се разписа и новото попълнение Калин Евтимов, който изигра първи мач с екипа на Добруджа.

Добруджа се изкачи преди всичко във краткотрайното класиране с цялостен актив от 4 точки, а за Осъм провалянето е второ в първите два кръга. В първата си среща от шампионата " оранжевите " изгубиха от първенеца Локомотив (Варна).

В третия кръг ловчанлии гостуват в Габрово на Чардафон, а Добруджа приема Локо (Варна) в дербито на кръга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР