Мъжкият баскетболен отбор на Балкан ще има две седмици без

...
Мъжкият баскетболен отбор на Балкан ще има две седмици без
Коментари Харесай

Две седмици пауза за мъжкия тим на Балкан

Мъжкият баскетболен тим на Балкан ще има две седмици без формален мач. Следващата среща на отбора е на 8 декември (събота) от деветия кръг на НБЛ в " Арена Ботевград " против Берое (Стара Загора), оповестяват от клуба.

Причината е това, че играчите на Балкан почиват в идния кръг от Лигата, а по-късно има една седмица пауза поради прозореца от международните квалификации. Националният тим на България приема в Ботевград Босна и Херцеговина на 30 ноември (петък), а по-късно на 3 декември гостува на Франция. В състава на " трикольорите " са включени двама играчи на Балкан - Димитър Димитров и Венцислав Петков.

Тимът на Небойша Видич получи два дни отмора след мача в Белгия и още в събота ще възобнови тренировки в " Арена Ботевград ". Участието на вицешампионите във втората фаза на ФИБА Къп стартира на 12 декември с домакинство на унгарския Алба Фехервар.
Настъпи смяна в датите за два мача на Балкан от НБЛ през декември.

Срещата от 10-ия кръг сред Балкан и Академик Бултекс 99 бе изместена от 15-и за 16.12.2018 година (неделя). Мачът е от 18:00 часа в " Арена Ботевград " и ще се излъчва онлайн по Българска национална телевизия 3.

Гостуването на Рилски състезател в идващия 11-и кръг беше заменено от 22-и на 23.12.2018 (неделя) и още веднъж ще се предава онлайн по Българска национална телевизия 3 от 18:00 часа.
Промените се постановат поради Световно клубно състезание по футбол, което ще се излъчва в двете съботи - 15 и 22 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР