Мъжките и женските волейболни национали все пак имат макар и

...
Мъжките и женските волейболни национали все пак имат макар и
Коментари Харесай

Волейболните национали и националки с минимален шанс за Олимпиадата

Мъжките и женските волейболни национали въпреки всичко имат въпреки и най-малък късмет за класиране на Олимпиадата в Париж през 2024г.
Прочетете още
Двата тима не съумяха да се класират за Париж през олимпийската подготовка, която даде по едвам 6 квоти. Директно за игрите се класира домакинът Франция и по този начин остават още 5 квоти, тъй като в Париж ще остават по едвам 12 тима
при мъжете и дамите.

Останалите квоти ще бъдат разпределени през юни следващата година, когато приключи изданието на Лигата на нациите през 2024г. и те ще бъдат дадени за тимовете, които не са спечелели квоти и са класирани на първо време съгласно ранглистата на ФИВБ.

Сметките демонстрират, че националите би трябвало да създадат в действителност знамение следващата година и да позволен най-много 1 или 2 загуби в шампионата, което в действителност наподобява невероятно поради това, че и другите тимове ще играят съществено за класиране.

В момента в класирането България е на 19-то място при мъжете и на 20-то място при дамите.

Припомяме, че следващата година ще има и извънредно огромни промени в мъжкия народен тим. Селекционерът Пламен Константинов няма да води тима, а ветераните Теодор Салпаров, Цветан Соколов и Георги Братоев оповестиха отдръпване от националния тим. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР