Мъжете винаги са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт

...
Мъжете винаги са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт
Коментари Харесай

Жените от тези 3 зодии могат да спечелят сърцето на всеки мъж

Мъжете постоянно са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт над дамите. Поради тази причина съществува концепцията, че представителките на красивата половина на човечеството са нетърпеливи да се подчиняват на сътрудниците си и да се вслушват в тяхното мнение.

 

Някои дами в действителност избират да оставят мъжете да ги преобладават, само че има и дами, които явно не съблюдават това неписано предписание. Жените от тези 3 зодии могат да завоюват сърцето на всеки мъжОсвен това самите те са в положение да подчинят своите сътрудници. Астролозите споделят, че изключително доста от тях са родени под няколко знака на зодиака.

 

Вижте в този момент дамите от кои 3 зодии могат да завоюват сърцето на всеки мъж

 

Скорпион

Представителките на този зодиакален знак даже не би трябвало да измислят подробни проекти и комплицирани схеми за покоряване на мъжа. Това се дължи на обстоятелството, че такива дами безусловно са в положение да получат толкоз доста сила от околната среда, че е задоволително да „ обезвреждат “ всеки мъж.

 

Това се отнася освен за представители на мощната половина на човечеството, само че и за дамите, без значение дали са другари, родственици или просто познати. Жената Скорпион освен изцяло подчинява хората, само че и черпи мощ от тях, като не дава нищо в подмяна. Ако сте слаба персона и не желаете да станете жертва на енергиен върколак, бъдете деликатни, когато се свързвате с дами, родени под този знак.

 

Лъв

Ако жена Лъв се влюби в някого, тя го заразява с любовта си. И тогава тя получава внимание на драго сърце и даже е в положение да подчини мъж на настроението си. Отвън може да наподобява, че дамата Лъв е подготвена да се жертва в името на своя фаворит. Това обаче не е по този начин.

С сходно държание тя преследва съответна цел – да натрупа оптимален брой плюсове в очите на своя мъж. По подобен нетривиален метод тя просто се застрахова против заключения, които не й трябват, които той може да си направи, когато огънят на пристрастеността угасне. Веднага откакто задачата бъде реализирана и всички точки в картината бъдат свързани, дамата Лъв ще покаже същинската си същина. И бъдете сигурни, че освен ще се окажете под напън: можете да се окажете в ролята на цел на нейните  прояви на гняв.

 

Дева

 

Първоначално дамата Дева наподобява на своя фаворит като тиха и скромна. Специалистите в региона на астрологията обаче поучават мъжете да бъдат извънредно деликатни. Не бива да се подвеждате от външни прояви на деликатност, тъй като в една жена, родена под този знак, кипи същински вулкан от пристрастености, който единствено малко на брой са способни да угасят! Представителите на тази зодия са извънредно придирчиви и извънредно взискателни към колегата си. В интервала на интензивно търсене на новия си сътрудник те предявяват изключително високи условия и в действителност търсят нова жертва.

Ако Девата срещне мъж с не прекомерно мощен темперамент, тя безусловно мигновено и необратимо се влюбва в него. И тогава стартира най-лошото: откакто напусна своя слабоволен фаворит, Девата се любува на прекарванията му. Ако мощен мъж се изпречи на пътя й, това също не е проблем, макар че може да отнеме малко повече време за реализиране на задачата.

 

Всяка жена, колкото и капризна и неразбираема за другите да е, мечтае да е обичана и да сътвори мощно семейство. Само откровена грижа и внимание могат да разтопят леда в сърцето й и да трансфорат хищната пантера в мека котка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР