Мъжете в Еквадор може да празнуват, след като немски изследователи

...
Мъжете в Еквадор може да празнуват, след като немски изследователи
Коментари Харесай

Средните размери на пениса по света се разкриха, след като Обединеното кралство и САЩ не достигнаха топ 10

Мъжете в Еквадор може да честват, откакто немски откриватели пречистиха цифрите от 40 разнообразни изследвания и откриха, че имат най-голямата неустрашимост в света.

Независимо дали вярвате или не, че размерът има значение, когато става дума за мъжки пенис, това каква народност сте явно може да предопредели дължината на мъжките полови органи. Изглежда, че тематиката също е доста известна, защото доста хора обезверено желаят да знаят по какъв начин всяка страна се съизмерва една с друга.

Учените в Германия споделят, че им задават този въпрос повече от всеки различен, което е те взеха решение да вземат датата от 40 изследвания, с цел да я съпоставят в своите проучвания за дължината на пениса в международен мащаб. „ Никоя друга тематика на този уеб страница не е била задавана по-често от междинния размер на мъжките гениталии “, удостовери WorldData.com.

Те проучиха резултатите от изследвания от близо 90 страни и съумяха да класират размерите на пениса от най-големия до най-малкия. Страната, чиито мъже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР