Мъжете също харесват да чуват някои любовни фрази, когато имат

...
Мъжете също харесват да чуват някои любовни фрази, когато имат
Коментари Харесай

Какво харесват да чуват мъжете в леглото

Мъжете също харесват да чуват някои любовни изречения, когато имат съкровен контакт с жена. Особено в леглото и изключително с дамата, която обичат. Знаете ли, че с вярната връзка по време на секс можете в действителност да обвържете мъжа?

Открихме какво желаят да чуят мъжете от дамите в леглото.

Кажете името му

Рядко мъж е апатичен към името си. Това е психическа техника, която би трябвало да употребявате освен в естественото другарство, само че и когато се окажете с него в спалнята. Можете да наричате колегата си по време на секс, както си поискате. Може би вие предпочитате да се наричате с умалителни думи, само че името на мъжа може да го изведе на върха и да го притегли повече към вас. Просто пробвайте да го извършите.

Насочвайте го

Мълчаливата жена е жена, останала без оргазъм. Мъжът не може да чете мислите ви и съвсем постоянно работи на инцидентен принцип. Дори когато единствено той се е насладил на процеса, е по-вероятно сътрудникът да се разстрои, в случай че останете незадоволена. Ако желаете сътрудникът ви да полудее от обстоятелството, че неговата жена е на върха на блаженството в леглото с него, говорете, напътствайте го, хвалете го и по всевъзможен метод реагирайте на протичащото се освен с физически реакции, само че и словесно.

Дайте публичност на фантазиите

Всеки мъж има своите мечти, само че мнозина към момента не смеят да ги изкажат, с цел да не изплашат партньорката. Това е изключително правилно при двойка, която преди малко е почнала полова връзка. Ето за какво фразите " Какво ти харесва? " или " Прави всичко, което искаш " работят безотказно. Не забравяйте обаче, че не е наложително да търпите, в случай че ви е неприятно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР