Мъжете са от Марс, жените от Венера – два свята,

...
Мъжете са от Марс, жените от Венера – два свята,
Коментари Харесай

10 неща, които не сте предполагали, че мъжете искат от вас

Мъжете са от Марс, дамите от Венера – два свята, разнообразни и контрастни като деня и нощта, слънцето и луната, огъня и леда.
Едва ли в миналото ще разгадаете изцяло загадката, наречена „ мъж “, само че може да почерпите от опита ни и да разберете кои са тези 10 неща, които даже не сте предполагали, че мъжете желаят от вас, а ги вършат щастливи и част от вашия свят.
1. Да поемете самодейността за… брак. Ако сте дружно задоволително дълго време, опознали сте се и възприятията сред вас са дълбоки и трайни, поемете първата стъпка за доближаване – предложете му брак. Или най-малко взаимно общуване. Мъжете постоянно се тормозят да създадат крачка в тази посока заради боязън от отменяне. Ако сте сигурни в възприятията му и че той е бъдещето – поемете юздите и действайте въпреки и не с пръстен и на колене.
2. Да чува, че е хубав и че е най-хубавият във всичко. Макар да наподобяват уверени, мъжете също се съмняват в качествата си. Имате потребност да чувате, че сте с хубава фигура и надарена? Изненада – той също. Напомняйте му го гласно.
3. Да им посочвате грешките. Обикновено той не желае да ви нарани, желае да оправи нещата сред вас, когато сте се скарали, само че единственото, което вижда, е намусеното ви красиво лице и няма визия къде е сбъркал. Не очаквайте да гадае, мъжете рядко схващат какъв е коренът на казуса и съвсем в никакъв случай не схващат намеците. Кажете му го в прав текст. Така му помагате да поправя държанието си елементарно и бързо, без да лута обезверен и ненамиращ отговор на въпроса какво ви е огорчило или ядосало.
4. Да бъдете слаба. Не в дословния смисъл и не като физика. А да се нуждаете от него, с цел да оправи колата, с цел да реалокира тежка мебел, за да… в действителност за всичко. Знаем, че можете идеално да се справите и сама, само че бъдете великодушна и поиграйте на слаба дама, която той да „ избави “.
5. Да го провокирате да бъде прочувствен. Мъжете служат на стандарти, учили са ги още от най-ранна възраст, че момчетата са мощни и не плачат. Реално обаче са раними и прочувствени съвсем колкото нас. Дайте независимост на страстите му и го помолете да ги разкрива по-често. Ще ви бъде признателен.
6. Емоционална фамилиарност – да знае, че с изключение на ваш сътрудник в спалнята, той е и най-хубавият ви другар и съдружник в живота.
7. Да НЕ споделяте заниманието му. Противно на упованията ви, мъжете избират да не се вършиме, че доста харесвате мач, в случай че в действителност мечтаете за балет. Да сте сиамски близнаци, е неприятна концепция.
8. Да му помогнете да избере подарък за… вас. Оставете му ясно обръщение какво желаете за рождения си ден или го заведете, с цел да ви го закупи. Така го улеснявате в морето от разнородни бурканчета и уреди, които не разграничава и разпознава.
9. Да откажете тактично следващата вечеря със фамилията му вместо него, тъй като той няма храброст да го направи, а мечтае за вечер единствено за двама ви.
10. Да не бъдете прекомерно отдадена и да се съгласявате с всичко. Прекалената отдаденост плаши мъжете. А безропотното единодушие и смирение демонстрира слабохарактерност. Предпочита да имате персонален живот, занимание, занимания, позиция и мнение, оставяйки го също да има своите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР