Мъжете, притежаващи тези зодии, мразят да говорят за брак. Когато

...
Мъжете, притежаващи тези зодии, мразят да говорят за брак. Когато
Коментари Харесай

За мъжете от тези зодии бракът е наказание

Мъжете, притежаващи тези зодии, ненавиждат да приказват за брак. Когато дамите стартират да приказват за брак и деца в тяхно наличие, те желаят да избягат от тях допустимо най-далеч и мислят за спиране на връзката. Те не желаят да кажат сакраменталното „ да “.

Мъжете от тези зодии в никакъв случай не са подготвени за брак

Представителите на тези зодии са безконечни ергени. Дълбоко в себе си те са уверени, че бракът в никакъв случай не е добра концепция. Трудно им е да се решат на такава сериозна стъпка. Ако го създадат, най-вероятно ще се поддадат на натиска на връстниците си.
Овен, Водолей и Стрелец. Мъжете от тази зодия одобряват брака като наказване

Собствениците на тези зодии избират връзки без връзки:

Овен

Мъжът Овен има темперамент на поробител, тъй че желае да убеди обичаната си да се ожени допустимо най-скоро. Той обаче прави това единствено с цел да получи от нея самопризнание за безсмъртна обич. Ако сътрудникът му приема прекомерно съществено диалозите за взаимно бъдеще, Овенът е смутен. За да я разубеди от тази концепция, той стартира да се държи като малко момче. Той желае да потвърди, че към момента е прекомерно неузрял и не е подобаващ за брачен партньор.

Стрелец

Зодия Стрелец през целия си живот е уверен, че най-хубавото следва. Поради това той не може да бъде сигурен в възприятията си към дамата, която обича. Той счита, че към момента може да срещне някоя по-добра от нея. Той не желае да разрушава сърцето й и по тази причина избира да не се дами. Той желае да знае, че може да приключи връзката си когато и да е.

Водолей

Водолеят цени свободата дотам, че не разрешава на никого да я отнеме от него. Дори и най-красивата жена не е задоволително привлекателна за него, с цел да се откаже от статута на постоянно самостоятелен. Той желае да бъде самостоятелен, тъй че бракът за него е като затвор. Той би могъл да вземе решение за това единствено в случай че срещне своята сродна душа. Но даже и тогава би се усъмни дали той и обичаната му в действителност имат потребност от клетвата.

 

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР