Мъжете от зодиите Лъв, Дева, Телец, Стрелец и Риби са

...
Мъжете от зодиите Лъв, Дева, Телец, Стрелец и Риби са
Коментари Харесай

Задължително прочети това, ако си влюбена в някоя от следните зодии!

Мъжете от зодиите Лъв, Дева, Телец, Стрелец и Риби са доста специфични. Ако някой от тях е обект на вашите усеща сега, вижте какво би трябвало да знаете за него!
Телец
Мъжете от зодия Телец са страхотни. Те са занимателни, изобретателни и приятни за диалози. Освен това са цялостни с сила и се занимават с няколко неща по едно и също време. Привлечени са от дами, които също са дейни в голям брой посоки. Единствената им специфичност е, че са склонни да изпадат в депресивни положения. Тогава е допустимо да се отдалечат от половинката си без причина. Жената до тях би трябвало да свикне със странното им държание и да не го приема прекомерно персонално.
Лъв
Мъжът Лъв е предвидим за дамите, които умеят да проучват и разчитат езика на тялото. Той е любезен, внимателен, изтънчен и с положителни маниери. В неговата компания ще се чувствате като същинска лейди. Тези господа обичат да глезят дамата на сърцето си, да я обсипват с красиви дарове и да се изявяват като рицари. Лъвът ще се радва, в случай че неговата дама непрестанно му се възхищава и не стопира да повтаря какъв брой е популярен. От друга страна, ще загуби интерес към партньорка, която желае да господства над него и не го приема като воин.
Дева
Мъжете Дева се впечатляват от дами, които са спретнати, имат нюх към дребните елементи и умеят да водят смислени диалози на екзистенциални тематики. Тези господа са възпитани и доброжелателни. Кавалери са и желаят да се показват на равнище пред женското съсловие. Възхищават се на амбициозни, четящи и борбени хубавици. Но доста елементарно могат да бъдат отблъснати от девойки, които не сортират думите си, наподобяват нечистоплътни и демонстрират безгрижие във всяко едно отношение. Мързеливите дами също не са по никакъв начин по усета им.
Стрелец
Стрелците са огромни авантюристи. Те обичат провокациите и разнообразието. Харесва им да пътуват и да пробват нови спортове. Може да ви се костват много рискови на моменти. По отношение на любовта държат да запазят своята характерност и свободата им да не се лишава. Те ще ви останат правилни и ще ви обичат, в случай че им позволите да продължат да се занимават с обичаните си действия. За да запазите интереса им жив, не се разкривайте изцяло пред тях и не ги търсете прекомерно постоянно. Нека продължат да се борят за вас. Те са ловци по душа и обичат да се състезават и потвърждават.
Риби
Господата от зодия Риби са известни със своята сантиментална натура. Те могат да ви четат лирика и да галят ушите ви с най-красивите думи. Много са чувствителни и умеят да пленяват женското сърце с любовни пояснения. Но би трябвало да знаете, че не са доста практични и решителни, когато се касае до битови въпроси. Ако имате връзка с подобен мъж, е допустимо вие да сте водещи при уреждането на проблеми в семейството. Също по този начин не очаквайте от подобен човек да се цели към високи постове в службата, тъй като Рибите не са кариеристи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР