Мъжете от тези зодии не приемат на сериозно любовните си

...
Мъжете от тези зодии не приемат на сериозно любовните си
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии използват жените, за да докажат своя чар

Мъжете от тези зодии не одобряват на съществено любовните си завоевания. Не си коства да вярвате на това, което споделят.

Собствениците на тези зодии обичат да разпръскват своя сексапил в компанията на противоположния пол. Те са склонни да убедят всеки евентуален сътрудник в романтика. С нея обаче въобще не им се желае да продължат връзката си. Щом завоюват обичта й, потъват вдън земя.

Мъжете от тези зодии имат разнообразни проекти в главите си от това, което дават обещание

Представителите на тези зодии си играят с възприятията на дамите:

Лъв

Мъжът зодия Лъв съзрява едвам откакто навърши четиридесет. Преди това да се случи, той постоянно дава празни обещания на дамите. Обича да си прекарва добре, изключително в компанията на противоположния пол, а може да бъде и малко суетлив. Той желае доста обожателки, само че не му пука да поддържа връзка с тях. Той е прекомерно ленив за това.

Овен

Овенът се отнася към любовта като към спорт. Той вижда себе си като поробител и се стреми да потвърди, че никоя жена не може да му устои. Въпреки това, малко откакто получава първото си самопризнание от нея, той престава да го е грижа за нея. Вярва, че към този момент е постигнал задачата си.

Рак

Зодия Рак е романтик, само че постоянно не му доближава смелостта да извърши обещанието си към някого. Много дами таят завист против него, тъй като се усещат излъгани от него. Междувременно Ракът е просто прекомерно свенлив и не може да извърши фантазията си. Когато една жена е засегната от това, той стартира да се държи като малко момче. Преструва се, че изцяло е изгубил предпочитание да продължава срещите.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР