Мъжете не се определят по вид от професията си, а

...
Мъжете не се определят по вид от професията си, а
Коментари Харесай

10-те най-популярни градски пичове

Мъжете не се дефинират по тип от специалността си, а от заниманието си. Все отново всички поносим работи, които ненавиждаме, с цел да можем през останалото време да се отдадем на същински обичаните си занимания. Именно те ни основават или разрушават като персони, а не това, което написа на визитките.

Следващите 10 вида мъже са разграничени на база на призмата, през която ги пречупват дамите – с плюсовете и с минусите им. Ако гаджето ти попада допълнително от една от тях, значи си късметлийка, в случай че пък съгласно теб не попада в никоя, значи лъжеш или се лъжеш.

1. Екстремният

 10-те най-популярни градски пичове

Няма по какъв начин да сбъркаш рисковия пич – той е затрупан от горе до долу с лога на черепчета, вълнички и гръмотевици, както са покрити колата му, преносимият компютър му и дори входната врата на жилището. Екстремният пич изпитва вътрешна потребност да надскача себе си и останалите непрестанно – в случай че някой направи фалшив оли, той би трябвало да извърши троен кикфлип, в случай че някой си разбие носа – той би трябвало най-малко да си цепне брадичката, а най-добре да си размести челюстта. Все отново главната мотивация за рисковия пич е да търси все по-силни чувства, а те вървят ръка за ръка с нови неподозирани способи да се пречукаш. Това кой знае за какво притегля неудържимо дамите. Първата огромна изненада за множеството девойки идва при конфликта с типичния за рисковите спортове jackass комизъм –

Истинският потрес обаче идва след това, когато мацките решат да имат връзка с рисков пич: цялото му свободно време е отдадено на обичаните му способи за повдигане на адреналина, което оставя на дамата два потребни хода. Вариант едно е самата тя да стане рискова типка и да размени безгрижния метод на живот с плисване по вълните, хвърляне по пистите и втурване по всевъзможни стръмности. Естествено има и проект Б – да одобри ролята на жена на боец, а точно да чака у дома, до момента в който мъжът ѝ откри за нужно да се прибере, сплескан от следващата борба.

Тъжното е, че каквото и да избере мацката до рисковия, е прецакана. Освен в случай че не е сестрата на Сани Жекова и може да кара наедно с момчетата. Пък и за едно неизраснало като част от скейт културата момиче е по-лесно да научи хинду, в сравнение с терминологията на рисковите спортове. Много постоянно рисковият пич работи нещо извънредно неекстремно, обвързвано с трикове на въртящ се стол, което прави обстановката в персоналния му живот още по-напрегната – секундата, в която се чуе сигналът за старт на уикенда, той към този момент желае да възпламени с двеста в посока на хоризонта. И няма жена на света, която може да го спре.

2. Автоманиакът

 10-те най-популярни градски пичове

Автоманиакът е толкоз смесен с колата си, че наподобява на рапан – от смъкнатия прозорец стърчат главата и лицето му, а тя се е трансформирала в неговата черупка. Автоманиакът приказва, мисли и като цяло живее за колата си – колкото и мацки да минат през нейната седалка, тя остава огромната му и единствена обич. Затова и голяма част от парите му отиват в поддръжката и разкрасяването ѝ: с колкото и декоративни детайли да усъвършенства дизайна ѝ, колкото и чипове да оправят вървенето ѝ, колкото и ауспуси да засилят звука ѝ, автоманиакът просто не е удовлетворен и постоянно измисля нов тип тунинг за своята Дулсинея.

Автоманиакът обича да приказва за коли в продължение на часове и постоянно стартира диалог с някой от безконечните въпроси: „ Колко дига? “, „ Колко харчи? “ и „ Колко я зе? “. Въпреки че автоманиакът твърди, че прави нонстоп тунинг поради мацките, той доста добре знае, че дамите не могат да разграничат гъзарски джанти дори в случай че им се изтъркалят през краката. Единствено плейбоите, маскирани като автоманиаци, употребяват модификацията като система за лов, по тази причина и те залагат на привличащи плячката елементи като светкащи и въртящи се детайли. Като цяло автоманиакът е желана партия от тийнейджърките и мацките без постоянни приходи – той постоянно е подготвен да кара, без значение от часа, деня и посоката, което взема решение безконечните логистични проблеми в страни с пръднала инфраструктура като нашата. Освен това същинският автоманиак слуша шумно музика с доста бас, тъй че возенето при него си е един тип дискотека.

Мацките като цяло си падат по автоманиака досега, в който непрекъснатите разкази за промяна на незначещи нищо за тях термини, като полуоски, карета и маншони, не ги създадат апатични и безучастни в общуването. За отегчението оказва помощ и изборът на заведения – автоманиакът не сяда на кафе, в случай че не може да наглежда возилото си на паркинга, което свежда местата за излизане до десетина, а постоянно определящо при избора му за ресторант е не е кухнята, а паркингът. Автоманиакът постоянно съжалява, че му се постанова да влиза и в други магазини с изключение на тези по бензиностанциите – в случай че там продаваха боксерки и чорапи, животът му щеше да стане доста по-лесен.

3. Пияницата

 10-те най-популярни градски пичове

Пияницата, както името му подсказва, обича алкохола. Две сили движат неговата галактика и те са пиенето и приятелите, като двете са свързани неразривно една с друга – пиенето води до другари и приятелите до пиянство. Пияницата има податливост да изпада в безкрайни запои, постоянно с на пръв взор нищожен мотив. Пияницата е човек на навиците и избира да излиза в едно, най-много две заведения, в които да се усеща като в „ Бар Наздраве “ – всеки да подвига чаша в негова посока и да крещи името му, като влезе. Пияницата обича да разнообразява с всевъзможни празненства, като при него водещите фактори за веселба са безплатният алкохол и компанията на приятели пияници. Музиката е без значение – по справедливи аргументи пияницата не танцува, а и като цяло не го интересува звуковият декор за наливането му.

Пияницата е извънредно обществено животно и основава контакти на всички места, където попадне. Това го трансформира и в леснодостъпна алтернатива за множеството мацки – въпреки всичко един ист

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР