Мъжете не казват някои неща, ако не ги мислят. Те се

...
Мъжете не казват някои неща, ако не ги мислят.
Те се
Коментари Харесай

Мъжете казват тези неща, само ако наистина ги мислят

Мъжете не споделят някои неща, в случай че не ги мислят.
Те се разграничават от дамите по това, че са по-директни и не са склонни да изричат съществени неща единствено от вежливост или тъй като по този начин е редно. Когато става въпрос за връзки, мъжете са още по-внимателни.
Изразяването на страстите им е по-сдържано и мъчно, в сравнение с при дамите, тъй като мъжете са привикнали да се стараят да са мощни и мъжествени.
Ето за какво, когато споделят нещо съществено във връзка с половинката си, мъжете в действителност го мислят. Изразяването на страсти и мисли, свързани с връзките и бъдещото им развиване не се случва просто ей по този начин от мъжка позиция.
Кои са нещата, които мъжете споделят на половинката си, единствено когато в действителност ги мислят?

„ Страх ме е “
Страхът е нещо, което мъжете прикриват непременно. Те са привикнали да демонстрират храброст, геройство и героизъм, които са противоположни на страха. Когато един мъж признае, че се опасява, той в действителност го мисли. А по-важното е, че ви усеща задоволително близка, с цел да разкрие страховете си пред вас, което е и едно от най-важните неща за една връзка.
Показването на накърнимост, на непринуденост и непрестореност в връзките е доста значимо за близостта, споделеността и дълготрайното партньорство на прочувствено равнище.

„ Обичам те “
Мъжете не споделят, че обичат просто по този начин. Обикновено се защищават от това самопризнание до последно, до момента в който не са в действителност сигурни. Ако вашият сътрудник ви споделя, че ви обича, то евентуално това в действителност е по този начин и той е подготвен да ви го признае.

„ Искам да планираме бъдещето си дружно “
Едно от най-големите доказателства за обич е желанието на един мъж да построи живота си с вас. Когато той прави проекти, в които включва и вас и ви споделя, че желае да извършите, да постигнете нещо дружно, да заживеете дружно, да създадете семейство, той в действителност го мисли и сигурно го е премислял няколко пъти, преди да го изрече.

„ Искам да те срещна със фамилията ми “
Представянето на половинката пред фамилията е доста значим миг за всеки мъж. Той ще го направи, единствено когато в действителност е подготвен и ви счита за негова дълготрайна половинка. Ако той ви предложи да ви запознае с родителите, приятелите и околните си, той е сигурен, че вие сте негова годеница и в действителност го мисли.

„ Искам да бъдем дружно задълго “ или „ Искам да се омъжиш за мен “
Предложението за брак или дълготрайно съществено обвързване е нещо, което мъжете вършат, единствено в случай че в действителност са сигурни в възприятията си и в това, че вие сте подобаващата половинка. В такива случаи спонтанността и недомислените дейности са по-скоро изключение. Ако той ви каже, че желае да се обвърже с вас, в действителност го мисли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР