Мъжете не ги интересува дали лакът на ноктите ви е

...
Мъжете не ги интересува дали лакът на ноктите ви е
Коментари Харесай

Ето какво мъжете винаги забелязват в жените по време на секс

Мъжете не ги интересува дали лакът на ноктите ви е олющен или одраскан… Въпреки, че желаят да се покажат като същински „ жилави момчета “ в леглото, мъжете обожават дами, които извършват добре своята част от „ работата “ и знаят да поемат самодейност. Обърнете внимание на тези неща, в случай че желаете той да бъде удовлетворен. Преди всичко, мъжете НЕ виждат лакът на ноктите, сухата кожа или косъмчетата, които не сте съумели да премахнете от бикини зоната. Те означават напълно други неща, за които постоянно не сте осведомени.
Това са някои от тях:

Инициатива
Разбира се, че мъжът ще забележи, в случай че дамата не е прекомерно заинтригувана или най-малко остава такова усещане. „ Помогнете ни да създадем този миг съвършен “, споделят мъжете.

Движенията на тялото
Ако сте „ дърво “ или се притеснявате, за такива усеща няма място в леглото скъпи дами. От друга страна, прочувствената жена е доста мечтана, тъй като тя възбужда мъжете. „ Включете цялото си тяло, ще видите, че е доста по- хубаво и вълнуващо “, разкрили момчетата за списание Women’s Health.

Погледът
Гледането в очите – съвършено. Поглед надолу (съмнение?), Поглеждане на личното си тяло (несигурност?) И гледане в близост (скука?)

Скорошна епилация или секси долни дрехи
„ Не съдим, в случай че няма нито едно от двете неща. Но в случай че има, тя ни разкрива, че авансово сте мислили за секса, а мъжете ще бъдат доста щастливи, когато видят това. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР