Мъжете, може би ще се изненадате, но има нещо, което

...
Мъжете, може би ще се изненадате, но има нещо, което
Коментари Харесай

Ето какво най-много искат мъжете, но никога няма да ви го кажат, заради гордостта си

Мъжете, може би ще се изненадате, само че има нещо, което желаят дори повече от с**са (с изключение на 15-19 годишните). Само тяхната суровост и горделивост не им разрешава да кажат това.

Много дами в близост декларират: “Всички мъже се нуждаят само от с**с! Той изобщо не се интересува от мен”

-” Нужна съм му единствено за задоволство на желанието! Животно!”

-” Мъжете са толкоз примитивни, че не ги интересува нищо в дамите с изключение на с**с!”.

А може би просто дамите не желаят да видят нищо друго?
Днес ние ще разсеем построения стандарт по връзки мъжете.
Какво би трябвало да казвате на мъжете

Мъжете безусловно не желаят да наскърбяват дамите. Да, те имат мощно увлечение към противоположния пол, само че това е в природата им. Но както е известно от дълго време, с**сът е единствено 50% от щастливите връзки. Жените на процедура желаят мъжете да ги схванат, само че по някаква причина не желаят да погледнат оттатък стандарта.

А на представителите на мъжкия пол им е толкова обидно, че е вероятни дамите по този начин и да не узнаят цялата истина.

Всъщност, в действителност мъжете се нуждаят от деликатност и чувство за успокоение. Те желае да имат напълно друг персонален свят с дамата. Нежното допиране на обичаната жена е в положение освен да усъвършенства настроението на мъжа, само че и да го избави от потиснатост и да го стимулира за нови достижения. Но той се опасява да помоли за това, защото счита, че дори на пръв взор, е толкоз явно. И да, мъжете се опасяват да наподобяват слаби и меки в очите на своите възлюбени.

Мъжът е належащо да изпитва обич. Сигурни сме, че всеки мъж желае да я почувства. Всичко е доста просто – нужно му е женското приемане и утвърждение. Както знаете, дамата е тази, която дефинира страстта на връзката. Второто по значимост място след докосването, заемат думите. Те биха могли да вдъхнат на мъжа убеденост в себе си, с
която той скоро ще промени света към вас.

Мъжете желаят да се интересувате от тях. Не е нужно да измисляте нещо особено, задоволително е да попитате за това по какъв начин е минал денят му, случило ли се е нещо забавно, по какъв начин едно или друго събитие му е повлияло. Но тук има един тъничък колорит: не е належащо да устройвате същински разпит за работата на мъжа, изключително в случай че той е авторитетен човек или работи в някоя “интересна” работа. Има неща, които не е належащо да бъдат деликатно проучвани от дамата, изключително в случай че тя обича да клюкарства с приятелките си.

Също по този начин мъжете желаят техните старания да бъдат оценени. И дано да отбележим – словесно! Той не би могъл да знае ти какво мислиш. Той не си ти. Така че е належащо да изразявате своите мисли и удивление. Ето, да вземем за пример това, което мъжът желае да чуе:

1. “Радвам се, че ни докара тук, благодаря ти.”

2. “Ти си толкоз добър! Толкова доста работиш и се стараеш за фамилията ни.”

3. Тя да допре рамото ми и да прошепне: “Ти си толкоз добър татко и брачен партньор. Обичам те за това.”

4. Когато й предложих своя вид за отпуска, тя ме хвана за ръката и сподели: “Господи, обичам те!”

5. Когато се връщам вкъщи от работа, тя още на прага ме поздравява и споделя: “Здравей! Толкова се веселя да те видя.” Идеално ще бъде, в случай че тя направи това с усмивка, а в случай че е и в красиво долни дрехи …

6. Когато се усещам зле, тя единствено да ме прегърне и да каже: “Всичко ще бъде наред.” Без непотребни думи и въпроси.

7. След с**с да не стартира незабавно с битовизми, а да каже: “Уау! Ти си все същия звяр!”

Съвет
Всички хора желаят внимание и схващане без значение от пола. Разбира се, в една връзка, всичко скапва гордостта и на някой ще му се наложи да се наведе. Често това би трябвало да направи дамата, тъй като тя е слабия пол. Но повярвайте ми, вашата милувка и метод, незабавно ще бъдат видяни и оценени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР