Мъжете, които ядат големи количества плодове и зеленчуци, излъчват най-атрактивна

...
Мъжете, които ядат големи количества плодове и зеленчуци, излъчват най-атрактивна
Коментари Харесай

Внимание, играчи! Яжте това, ако искате дамите да полудяват по вас

Мъжете, които ядат огромни количества плодове и зеленчуци, излъчват най-атрактивна за дамите миризма с флорални и сладки нотки, заяви в. „ Дейли мейл “, базирайки се на изследване на Технологическия университет в Компиен. Добре миришат и феновете на месото и яйцата.
Секрецията на потните жлези сама по себе си няма аромат, само че когато се слее с кожна бактерия, стартира да излъчва неприятна миризма.
Учените от Университета в Компиен са създали изкуствени антитела, които се свързват с химикалите в потта и предотвратяват отблъскващия им мирис.
Според друго проучване на университета „ Маккуори “ в Сидни, мирисът на мъжкото тяло подава сигнална информация за здравословното му положение на дамите.
Учените помолили 9 дами да подушат потта на 43-ма мъже. Дамите показали потта с най-високо равнище на каротиноиди за най-благоприятно ухаеща – с плодов, сладостен нюанс.
Каротиноидите са натурални пигменти, които се съдържат в доста плодове и зеленчуци. Господата, които биха желали да бъдат по-привлекателни за противоположния пол, би трябвало да се въздържат от консумирането на въглехидрати и да заложат на месото и зеленчуците, поучават учените.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР