Мъжете, които са били близо до Диана Димитрова или поне

...
Мъжете, които са били близо до Диана Димитрова или поне
Коментари Харесай

Мъжете на Диана Димитрова все са много по-възрастни от нея

Мъжете, които са били покрай Диана Димитрова или най-малко тези, за които се знае, са все доста по-големи от нея. Всичките обществени връзки на актрисата, която към този момент повече от месец е в епицентъра на медийното внимание поради обвиняванията, че неин сътрудник й е нанесъл побой преди 5 години, са с хора, които са съвсем на годините на татко й.
 

Писателят Калин Терзийски, който неотдавна напомни, че е имал къса случка с актрисата преди десетина години, е с 20 години по-голям от нея. Разликата пък във възрастта на Диана и тази на Велизар Бинев, за който е споделяла, че са били „ доста близки другари цели 6 години ”, също е забележителна. Синът на Николай Бинев и Домна Ганева през днешния ден е на 55, а Диана – на 32. Минал 50-те, само че с две години, към този момент е и Юлиан Вергов, за който се сътвори убеждението, че е „ лицето ”, както актрисата назовава мъжа, който я „ докоснал ” преди пет години.

„ Нещо повече, само че беше загадка. Никой не желае да бие тъпана, когато стартира някаква връзка ”, по този начин Диана Димитрова изясни в предаването „ 120 минути ” по Би Ти Ви какви са били връзките й с „ лицето ”, за което твърди, че й е нанесъл побой преди 5 години. Случило се в гримьорната на снимачна площадка, която се счита, че е била на тази на сериала „ Откраднат живот ”, в който Диана и Юлиан си партнират. Двамата е допустимо да са се видели за първи път години преди работата да ги срещне в сериала на продуцента Евтим Милошев. Например, през 2010 година на премиерата на кино лентата „ Мисия Лондон ”, в който Юлиан Вергов играе Варадин Димитров. На събитието сътрудника му Велизар Бинев, който играе Камал в лентата, се появи за ръка с красива чернокоса госпожица. Тогава тя бе никому незнайна, само че през днешния ден може да се каже, че е точно младата Диана Димитрова, писа " Уикенд ".

Не е ясно къде и при какви условия актрисата се среща с Велизар Бинев, прочут от редица западни продукции, както и от функциите си в сериалите „ Четвърта власт ” и „ Връзки ”. Знае се обаче, че таман синът на Николай Бинев и Домна Ганева, а не някой връстник – студент, е приятелят, за който в последните години Диана споделя, че й е оказал помощ да се приготви за НАТФИЗ. Освен фамозен преподавател, актрисата се е употребила и от противоположната връзка на изтъкната „ комисия ”, отпред със самата Домна Ганева.

Диана, която е родена в Добрич, само че израства при баба си и дядо си в село Кайнарджа, област Силистра, се ориентира към актьорството, откакто се разочарова от Националната художествена академия. Тя мечтаела да учи там и да стане художник, което предпочела пред това да стане брачна половинка. За това показа самата тя в един от постовете си във фейсбук. От там стана ясно, че преди да стане студентка тя имала гадже - чиновник на ДАНС . „ Мой някогашен другар ме попита: „ Що все на тебе, бе човек?! ”. Когато желаех да се развъртвам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, не бях подготвена и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност! Мечтата ми беше НХА, и ме одобриха. Първа по триумф, графика. Той продължи да работи в ДАНС. През годините той се ожени и в този момент има две прелестни деца. Разбира се, останахме доста близки, тъй като той е същински добър и обективен човек ”, описа актрисата.

Поради несъгласието си с някои преподавателски условия и способи на работа, Диана взема решение да напусне Националната художествена академия единствено година по-късно. „ След академията, се срещнах с един артист. Станахме доста близки другари. Велизар Бинев. Шест години дружно. И аз му споделям един ден: „ Абе знаеш ли, доста желая да опитам... Аз дали ще ставам за това? ”. „ Ами ще опитаме ” – майка му тогава – Домна, беше жива. Събраха хора, материали, започнахме работа. Пред майка му правех някакви неща, изобщо изпаднах в някакви суматохи – въпреки всичко пред Домна Ганева да играя. И по този начин, взеха решение, че ставам, че имам гений и тогава започнахме да работим с него едно цяло лято ”, разказвала е Диана Димитрова в свое изявление.

Тя нямала никаква отмора това лято. Вечер, когато се прибирала към Студентски град, където живеела тогава, постоянно заспивала в рейса. Толкова била изморена от подготовките. Приели я в НАТФИЗ, в мечтаната компетентност „ Актьорство за трагичен спектакъл ”.

Диана не е разяснявала какъв брой тъкмо близка другарка е била с Велизар Бинев, нито какво е имала поради, изтъквайки периода на дружбата им - 6 години. Сравнителна изясненост по въпроса внесе Калин Терзийски, който Диана също е наричала „ другар ”. Писателят е признавал за къса случка с актрисата преди десетина години, а неотдавна позволи опцията да не е бил единствен в сърцето й. В това време актрисата евентуално имала близки другарства и с други мъже. „ Може би един от тях е бил артистът Велизар Бинев. За разлика от мен, той е колекционер на женска хубост и пореден Дон Жуан ”, показа Калин Терзийски.

Писателят, който е квалифициран лекар-психиатър, е разказвал за горещата си, само че пък къса, връзка с актрисата още преди години. Тогава обаче като че не се обърна уместно внимание на откровенията му. Вероятно, тъй като Диана към момента не бе толкоз известна. След като актрисата изигра доктор Огнянова в поредицата „ Откраднат живот ” и Ирина в сериала „ Лъжите в нас ”, а и около последните събития, небрежно бе припомнено, че е била муза на Калин Терзийски. Любовта им почнала от „ взаимна креативна непосредственост и удивление ”, споделял е той. По-конкретната история гласи, че двамата са се срещнали на премиерата на негова пиеса, само че преди този момент начинаещата тогава актриса му изпратила сподели за другарство във фейсбук, от което той бил поласкан. Отношенията им се развиват бързо, като по-късно двамата дори си партнират в издаването на брошура. Диана е илюстратор, а писателят написа разказите в съдействие с сътрудник.

В арт средите обаче се загатва и друга причина любовта сред Калин Терзийски и Диана Димитрова да не продължи. Актрисата ненадейно изоставила писателя, което напряко го съкрушило. Тогава той търсел разтуха в алкохола, като с времето малко по малко се съвзел и траял напред. Въпреки късата им връзка, Калин Терзийски дълго се измъчвал с мисли за Диана. Страдал, само че нямало какво да направи. Чувствата си излива в романа си „ Любовта на 45-годишния мъж ”, публикуван през 2013 година Говори се, че и книгата си „ Разкажи ми ”, която издаде през 2018-а, е посветил на съдбовната актриса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР