Мъжете, които подкосяват краката на жените, всъщност ги правят нещастни.

...
Мъжете, които подкосяват краката на жените, всъщност ги правят нещастни.
Коментари Харесай

Мъжете, които подкосяват краката

Мъжете, които подкосяват краката на дамите, в действителност ги вършат нещастни. Но дамите са щастливи от това, че са нещастни, тъй като са влюбени. Защото си мислят, че любовта по този начин наподобява.

Пред мъжете, които подкосяват краката, дамите не са себе си. Те оглупяват, тормозят се и си изцъклят очите в опит да наподобяват обикновено.

Мъжете, които подкосяват краката, съвсем в никакъв случай не харесват тези, които са подкосили. Винаги желаят някоя друга. Нещо друго.

Косачите няма да се оженят за теб, само че могат да ти създадат бебе инцидентно. Те обичат да си в близост, само че не те желаят за непрекъснато. Защото си луда. Защото ги ревнуваш от въздуха. А ти не си такава. Просто към тях си малоумна.

Косачите участват в сънища, дебнат на местата, на които вървиш, наместват се в мастурбацията ти, из всяка улица на града, в украсени мемоари, пуснати на рипийт в главата ти.

Винаги те объркват. Te са с теб и някъде другаде, сред краката ти, само че и сред облаците. Между невронната ти мрежа, диктувайки придвижванията й сред чашите с вино.

Тръшканията, сълзите, потреперванията и стоновете. Всичко им приписваш на тях. Но всичко от теб идва.

Мъжете, които подкосяват краката оформят твоя вид мъж. Те са твоя “тип ” мъж. По всички критерии с изключение на значимите. И не могат да те създадат щастлива. Те са за малко. Винаги.

Мъжете, които подкосяват краката, не са подкосили сърцето ти, а мозъка и тялото. Сърцето има потребност от истина, с цел да е щастливо, а другото са оргазми и заблуди.

Автор: Йоана Мирчева, highviewart.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР