Мъжете като че ли са най-трудни при избирането на подарък

...
Мъжете като че ли са най-трудни при избирането на подарък
Коментари Харесай

Технологични подаръци от Xiaomi, с които да зарадвате мъжа в семейството

Мъжете сякаш са най-трудни при избирането на подарък - прагматични и практични, те не постоянно обичат изненадите и избират да получат потребен подарък. Това обаче не значи, че не можете да методите с доста жанр в избора си и да ги впечатлите с първокласен подарък, който обаче демонстрира и внимание към получателя. 

Представяме ви особено подбрана селекция от дарове за него - сигурни сме, че измежду празничните предложения на Xiaomi ще откриеш подарък за всеки от мъжете в листата ви.

Ще стартираме от по-малкия, само че доста удобен подарък, който ще зарадва всеки почитател на удобството и по този начин улесняващите живота софтуерни джаджи. Mi 20W Wireless Car Charger е стойка за телефон за кола с алтернатива за безжично зареждане.  Сигурни сме, че няма мъж, който да не се зарадва на подарък, който по този начин ще улесни пътуването му. Всъщност това е практична джаджа за всеки.

Ако пък имате непосредствен, при който надвива творчеството и желанието да основава изкуство, зарадвайте го с Xiaomi 11T - смарт телефон, въодушевен от изкуството на кинематографията и съвършен подарък за феновете на основаване на видеографии и фотографии. Освен с изобретателната част, телефонът впечатлява и с съвършено показване в останалите категории - тон, резолюция, та даже и принадлежности с изкуствен интелект. Освен това, моделът има 108MP професионална камера, 6.67-инчов AMOLED дисплей и 67W турбо зареждане.

А в случай че желаете подаръкът ви да покрие всички условия - да е потребен и практичен  освен за своя адресат, само че и за цялото му семейство, може решително да заложите на пречиствателя  за въздух на X iaomi Mi Air Purifie r. Той е  особено потребен в студените зимни дни, когато всички знаем какъв брой по-замърсен е въздухът ни. Чрез новаторска система за циркулация на въздуха на 360 градуса, този пречиствател резервира въздуха вкъщи трайно чист и пресен. Лесен е за приложимост с автоматизирано меню, варианти за заключване, предпазващи от любознанието на децата у дома, както и няколко режима на работа. 

Това е нашата селекция за топ 3 подаръка,  подобаващи за всеки мъж, само че Xiaomi имат още доста коледни предложения на промоционални цени, с които можете да отговорите на всяко очакване. Разгледайте офертите в магазина на марката в Paradise Center и онлайн на https://mi-bulgaria.com, където ще намерите и обичаните артикули на Графа. Приятно извършване на покупки и радостни празници!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР