Мъжете и жените често пъти имат разминавания помежду си. Това

...
Мъжете и жените често пъти имат разминавания помежду си. Това
Коментари Харесай

Тези 4 неща истински ВБЕСЯВАТ мъжете

Мъжете и дамите неведнъж имат разминавания между тях. Това нормално се дължи на метода им на мислене. Ако за дамите една постъпка е изцяло оправдана, заради една или друга причина, то мъжете са на друго мнение, изцяло противоположно на тяхното.
Ще ви издадем тези 4 неща, които обезпечено ще вбесят вашата половинка. Ако сте от скоро време дружно, пробвайте да не ги вършиме, тъй като другояче връзката ви ще бъде обречена на неуспех.
Ето ги и тях:
1. Когато закъснявате за среща
Разбира се, това е едно от първите неща, които вероятно няма да ви изненадат. Мъжете не обичат да чакат. Когато имат спогодба, те я съблюдават непременно. За тях точността е пиедестал, който лежи в основата на една здрава и постоянна връзка.
Не закъснявайте и не се оправдавайте, в случай че това се случи, тъй като господинът насреща няма да прояви схващане.
2. Когато му блъснете колата
 Как мъжете от другите зодии показват възприятията си Как мъжете от другите зодии показват възприятията си
Един от най-старите и мощно одобрени легенди е, че мъжете нямат усеща. Макар от време на време да наподобява по този начин, истината е, че мъжете изразяв...
Тук няма две отзиви по въпроса. Най-напред ще споменем, че мъжете не са по никакъв начин услужливи, когато става въпрос за тази тяхна облага. Често пъти те гледат на транспортното си средство като на скъпа движимост, към която изпитват даже респект.
В случай, че сте решили да свършите някоя и друга задача с возилото на вашия сътрудник, бъдете в действителност деликатни. Дори самите вие да не сте отговорни за ПТП –то, в което сте взели участие, мъжът до вас сигурно няма да го регистрира и да ви оневини.
За да не си създавате непотребни неприятности, най-добре не му ползвайте колата.

3. Когато му възбраните да гледа мач
 6 знака, че сте избрали неверния мъж 6 знака, че сте избрали неверния мъж
Съвсем обикновено е в едно семейство от време на време да има разправии и кавги. В актуалното всекидневие на непрестанен стрес това се случва. Но...
Нямате и визия за някои мъже какво значи футболът. Те са до толкоз пристрастени към него и го одобряват като метод да релаксират и да се откъснат от действителността. Не правете грешката да им забранявате това тяхно наслаждение, тъй като доста евентуално е да изберат футбола пред вас.
4. Когато похарчите цялата му заплата за един ден
Често пъти мъжете вършат грешката да поверят заплатата си на своята обичана. Когато обаче не оправдаете упованията му и неизвестно по какъв начин сте били примамени от скъпи облекла, обувки и какво ли не още, то знайте, че на вашия човек ще му би трябвало доста време, до момента в който бурята посред ви отмине.

За предпочитане е даже известно време да не му се мяркате пред очите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР