Мъжете дори не могат да си представят усилията, необходими на

...
Мъжете дори не могат да си представят усилията, необходими на
Коментари Харесай

Жените се превръщат в занемарени лелки заради тези 4 причини

Мъжете даже не могат да си показват напъните, нужни на дамите да наподобяват привлекателни. Безкрайни козметични процедури, диети, спорт и какво ли още не.
Но в живота всяка жена (а даже и на мъжете) най-малко един път идва интервал, когато не желаете да се грижите за външния си тип или просто няма мощ за това.
Ето кои са четирите аргументи дамите да занемарят външния си тип и да се трансфорат в занемарени лелки:

Липса на работа
Изненадващо, ежедневното пътешестване до офиса оказва помощ на дамите да поддържат форма. В края на краищата не можете да се появите пред сътрудниците си с мръсна коса или неподреден маникюр. Но в случай че една жена внезапно загуби работата си, тя може да спре да се грижи за метода, по който наподобява. Това се въздейства, наред с други неща, от фактора, че заради загубата на източник на приходи, самочувствието на дамата пада. Освен това има възможност по същата причина тя да няма спомагателни пари, с цел да се грижи за себе си - а с цел да бъде една жена красива в днешно време е толкоз скъпо!

Липса на време
Жените постоянно са доста по-заети от мъжете. Те вървят на работа, имат домашен отговорности, а също така се грижат и за децата, пък в случай че би трябвало ида посетят фитнеса времето им напълно се лимитира. Откъде да откраднете час свободно време за пътешестване до маникюристката, фризьорката, козметичката и т.н в случай че нямате задоволително време за сън? В този случай единственото допустимо решение е да имате „ помощник “. Това може да бъде всеки, от бавачка до брачна половинка или родственици, които да ви анулират в домакинските отговорности.

Няма кой да пита
Това се случва по-често при тези дами, които са женени отдавна. След няколко години взаимен живот със брачна половинка си, те вземат решение, че към този момент не е належащо да се пробват да угодят на колегата си и да наподобяват добре – въпреки всичко нали към този момент са го впечатлили, за какво да не престават да бъдат красиви. Всъщност за това най-често е отговорен самият брачен партньор. Най-вероятно той просто е спрял да възхвалява обичаната си и да й прави похвали, а това съществено унищожава самочувствието на една жена. Ако мъжът върне вниманието и грижите си към връзката, тогава спътницата му незабавно ще разцъфне и още веднъж ще стартира да се грижи за себе си.

Появата на комплекси
Случва се по този начин, че дамата качва няколко непотребни кг. Най-често това се случва след раждането. Разбира се, в това отношение тя има комплекси. В резултат на това, вместо да се пробва да се върне към предходното тегло, дамата се „ вкарва “ в себе си и последователно обстановката единствено се утежнява - външният й тип става все по-неподреден, размерите й се усилват и самочувствието пада все по-ниско и по-ниско. В този случай единствено волята и поддръжката на околните могат да оказват помощ - до момента в който дамата сама не реши да стане още веднъж красива и във форма, нищо няма да се промени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР