Мъжете – на 29 и 41 години, са с положителни

...
Мъжете – на 29 и 41 години, са с положителни
Коментари Харесай

След преследване в Бургас са задържани двама рецидивисти

Мъжете – на 29 и 41 години, са с позитивни проби за опиати
Снощи, към 19 часа в региона на контролно-пропусквателен пункт – „ Пода “ до кв. „ Крайморие “ гранични служители на реда подали сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Мерцедес “, със софийска регистрация, чийто лидер не се подчинил на разпорежданията и увеличавайки скоростта си траял в посока Бургас. Последван е от длъжностен автомобил, като е поискано в допълнение полицейско подпомагане.
„ Мерцедесът “ минал през бул. „ Тодор Александров “, улиците „ Спортна “ и „ Индустриална “ и се насочил към местността „ Върли бряг “ по черни пътища. В центъра на местността, заради придвижване с несъобразена скорост „ Мерцедесът “ блъснал два служебни автомобила, паркирани за блокиране на пътното платно. Единият от тях отскочил и наранил полицейски чиновник – след обзор в болнично заведение е освободен за домашно лекуване с фрактура на лявата ръка, без заплаха за живота. В опит автомобила да бъде спрян са създадени изстрели със стоп-патрони. Засегнат бил и втори полицейски чиновник, който е настанен за наблюдаване в хирургично поделение на УМБАЛ-Бургас.
„ Мерцедесът “ бил спрян на входа на Средец, където са арестувани – 29 годишният лидер – престъпно проявен и осъждан от ямболското село Джинот и 41 годишен пасажер от Зимница. Двамата са били тествани за алкохол – негативни проби и за опиати – лидерът – приложимост на амфетамин и метаамфетамин, а пасажерът с позитивна проба на метаамфетамин. Наложена им е полицейска мярка за период до 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР