Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във ВИП Брадър

...
Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във ВИП Брадър
Коментари Харесай

Кой влиза във „ВИП Брадър”? Сузанита и Благо Георгиев ще са вътре! Ето кои други ще им правят компания

Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във „ ВИП Брадър ” тази есен, научи HotArena.

За първи път риалитито ще излъчва не от една, а от две къщи . Първата ще бъде първокласно женско царство, а другата – бедняшка квартира за представителите на мощния пол, съобщи „ Уикенд “.

От шоуто към този момент оповестиха, че новият сезон ще мине под мотото „ Женско царство ”. Мъжете ще бъдат напълно подчинени на дамите . Те ще готвят, чистят, перат и ще мият чиниите, до момента в който дамите няма да имат право на никаква домакинска работа. Те единствено ще раздават заповеди и ще могат да санкционират подчинените си, в случай че не ги извършват качествено.

Преговорите на екипа с кандидат-участниците към момента текат, само че някои жителите на къщата към този момент са ясни . Както „ Уикенд ” писа, първите, които са се съгласили, са спряганите за върли врагове Нора Недкова и Валентин Кулагин . Освен това в шоуто сигурно влизат Благой Георгиев-Джизъса и Орхан Мурад с щерка си Сузанита .

Тази година в предаването най-сетне се чака да влезе Ева от „ Тоника ” . Тя се бе договорила за присъединяване още през 2017-а, само че в последния миг продукцията я смени с Маргарита Хранова.

Да влиза в къщата напирал и един от дребното политици, които намерено признават, че спят с мъже – Владо Кузов . Продуцентите го канели от години и най-сетне го навили да взе участие. От Нова обаче изрично отрязали тези мераци поради скандалните клюки към него.

Голямата атракция тази година се чака да бъде Черната вдовица Анита Мейзер . Както „ Уикенд ” писа, тя с удоволствие ще влезе в къщата, с цел да закърпи персоналния си бюджет и да поизчисти мрачния си имидж на килърка на личния си брачен партньор. Скандалната дама бе пусната под гаранция от пандиза, само че с цел да влезе във „ ВИП Брадър ”, се изисква особено правосъдно позволение. Такова към момента не е получено.

Все още текат договаряния с Николета Лозанова, Ники Михайлов и Алисия . Любовният им триъгълник ще бъде забавен за феновете, само че най-вероятно най-малко единият от тримата ще откаже присъединяване в риалитито. Очаква се това да бъде Алисия, настояват източници на „ Уикенд ”.

Според тях, тя всяка година е ухажвана от продуцентите, само че постоянно им отхвърля и по всяка възможност ще го направи и в този момент. Николета пък трябваше да влезе в къщата още предходната година, само че бе отсрочено поради контракт с Би Ти Ви, който не разрешава на някогашната Мис Плеймейт да работи в други малките екрани незабавно след напускането си. Сега обаче нямало спънки по пътя ѝ към риалитито, стига да контракти подобаващ хонорар. Участието на Ники Михайлов зависело от възможните му задължения като футболист. Засега се водели договаряния и с Ивана , която обаче най-вероятно ще откаже на шоуто. 

Категоричен отвод са дали Васил Найденов и Антония Петрова , които съвсем всяка година получават предложения, само че редовно ги отклоняват. Глория също разгласи, че няма да влиза в къщата. Дъщеря ѝ Симона Загорова обаче най-вероятно ще се съгласи, в случай че успее да се контракти да порядъчен хонорар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР