Мъже, ако искате да спечелите сърцето на дамата, забравете розите

...
Мъже, ако искате да спечелите сърцето на дамата, забравете розите
Коментари Харесай

Мъже, забравете за розите и шоколада. Ще я свалите по друг начин

Мъже, в случай че желаете да спечелите сърцето на дамата, забравете розите и шоколада. Оказва се, че в визиите на актуалните дами най-романтичният жест е да получат храна за у дома, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.

За никого не е загадка, че представителките на нежния пол обичат да бъдат обсипвани с внимание - дотам, че близо две трети от тях биха изневерили на колегата си, в случай че се почувстват подценени от него.

Скуката е потребна. Вижте за какво

Същевременно съгласно британците галантността наподобява е мъртва - внушителните 90 % от тях считат, че сътрудниците им не са сантиментални.

За да откри каква въпреки всичко е актуалната визия за сантиментален жест, уеб сайтът Ваучър коудс про е направил допитване измежду 1241 дами. Водещият отговор е изненадал създателите на изследването.

Най-важният избор в живота на човек е...

Съдейки по него, пътят към сърцето на модерната жена минава през стомаха - 27 % от участничките в анкетата са дали отговор, че мъжът може да ги завоюва, в случай че им сервира храна за у дома.

Като удостоверение на това, че актуалните дами нехаят за огромни жестове идват и идващите два отговора. Гледането на телевизия вкъщи, посочено от 23 % от интервюираните дами, е второто най-популярно сантиментално нещо, което могат да вършат сътрудниците дружно.

На трето място с 15 % е дългата разходка.

Най-важният избор в живота на човек е...

Класическите сантиментални жестове - букет и вечеря в изискат ресторант, актуалните дами слагат едвам на четвърто и пето място, надлежно с 13 % и 11 %.

Внушителните 90 % от участничките в допитването признават, че с цел да се прояви като романтик, сътрудникът им не би трябвало да пести средства.

9 скрити знака, че той си пада по теб

"В наши дни съгласно някои хора сантименталните жестове са евтини и смешни. Други обаче не могат без тях. Изненадващото обаче е, че съгласно болшинството дами романтиката има паричен израз, в случай, че част от жестовете, които считат за най-галантни, са изцяло безвъзмездни ", споделя представителят на Ваучър коудс про Джордж Чарлс.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР