Мъжът, задържан след експлозията в Манхатън, за която ви съобщихме

...
Мъжът, задържан след експлозията в Манхатън, за която ви съобщихме
Коментари Харесай

Задържаният в Манхатън се опитал да взриви самоделна бомба

Мъжът, арестуван след детонацията в Манхатън, за която ви съобщихме малко по-рано през днешния ден, е бил със самоделно взривно устройство. Той е имал желание да направи атентат " с доста тежки последици ", съобщават международните медии. Мъжът бе арестуван от полицията.

Полицейските управляващи не престават подробен оглед в необятен периметър - регионът на автогарата, където стана първичната детонация, кръстовището на 42-ра улица с Осмо авеню. Според в. " Ню Йорк Таймс "  няколко души са ранени. Според Франс прес обаче единственият ранен в детонацията е задържаният заподозрян, отбелязва Българска телеграфна агенция. Мъжът е привързал самоделна бомба към тялото си, която избухнала на перон в метрото в Манхатън в 7.30 часа локално време. Раните му не са животозастрашаващи.

Асошиейтед прес се базира на полицейски източник и оповестява, че още един човек, намирал се на перона, е бил леко ранен. 

Линии A, C и E на метрото са евакуирани, осведоми Си Ен Ен, цитирайки сержант Брандън Раян. Входът на Осмо авеню и автобусния терминал за затворени, показаха от органите на реда в Twitter, допълвайки, че на мястото към момента има полицейска активност. 

Няма починали хора, потвърди източник на федералните органи на реда пред Си Ен Ен и добави " Можеше да е доста по-зле ". 

Бомбата на мъжа или не се е взривила както той е желал, или офанзивата му не е предходна по метода, по който е възнамерявал, настояват източници на полицията. 

При случая хора са почнали да тичат към входа на метрото с писъци и в суматоха, настояват очевидци. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР